Noiembrie 10, 2016
Angelina Jolie a făcut o declarație oficială
Actrița de Hollywood a hotărât să facă prima declarație din momentul anunțului despre divorțul de Brad Pitt.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Angelina Jolie a spus că a fost nevoită să recurgă la o anchetă în conformitate cu agresiunea soțului față de copii, motivând că a făcut asta «spre sănătatea familiei».

Pe fonul retragerii acuzațiilor de pe Brad Pitt de Departamentul Copiilor și Familiei din Los Angeles, asta arată mai curând ca o justificare, dar Angelina susține că ea a fost nevoită să recurgă la acest lucru pentru sănătatea și siguranța celor șase copii.

«Angelina de la bun început a spus că a trebuit să ia măsuri în acest sens și după opt săptămâni de anchetă Brad a fost declarat nevinovat și ea este satisfăcută și se simte în siguranță, copiii aflându-se împreună în locul în care urmează să se vindece», a spus reprezentantul actriței. De ce anume să se trateze cei șase copii, nu a fost specificat.

Amintim că recent a fost publicat un interviu senzație cu bodyguardul care lucrează la Jolie și Pitt. Bărbatul a spus că soții sunt atât de sceptici față de persoanele străine, încât li se pare că copiii lor ar putea fi răpiți în scop de răscumpărare, ceea ce le-ar fura moștenitorilor șansa la o viață normală.

Copiii comunică doar cu un grup restrâns de persoane și nu sunt obișnuiți cu viața reală.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69257068634033