Martie 28, 2024
Andreea Marin, sfaturi prețioase pentru toate femeile. De la ce nu se abate niciodată: „Cred că merităm...”
Andreea Marin vine în atenția tuturor femeilor cu un mesaj delicat, prin care le îndeamnă pe reprezentantele sexului frumos să își dedice mai mult timp lor. Fosta „zână” a vorbit despre importanța atenției pe care o acordăm propriei persoane.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta de televiziune este apreciată de femeile din România dar și Moldova, nu doar datorită talentului său și a carierei care a consacrat-o, ci și a modului ei de a fi. Este un exemplu pozitiv pentru multe doamne și domnișoare, astfel că Andreea are grijă să vină deseori în ajutorul lor cu diverse sfaturi sau recomandări. 

Andreea Marin / foto: Instagram 

Andreea Marin: „Fii bună cu tine” 

Blândețea, bunătatea, grija și atenție nu trebuie oferite doar celor din jurul nostru, ci și propriei persoane. Într-o postare pe Instagram, Andreea Marin a avut de transmis un mesaj tuturor femeilor:

„Grijă și dragoste, și pentru mine. Noi, femeile, avem din plin iubire pentru cei dragi, grijă pentru cei din jur, sentimentul datoriei pentru oamenii ce depind cumva de noi... Cred, însă, cǎ merităm și momente în dar pentru noi înșine, în semn de prețuire, încurajare, respect, mângâiere, alint, de ce nu? Fii bună cu tine, cu mintea, trupul, sufletul tău!”, a scris vedeta, în postarea din social media. 

Ce spune vedeta despre intervențiile estetice 

Într-un interviu mai vechi pe care Andreea ni l-a oferit în exclusivitate, ea a declarat că nu este adepta operațiilor estetice și preferă ca timpul să își pună amprenta pe chipul său. 

„Îți spun din start nu (nu are intervenții estetice n.r). Au încercat mulți, însă eu vreau să îmbătrânesc frumos, să trec frumos prin timp și demn. Bunicile mele, mama mea, aveau un tem frumos fără să aibă acces la vremea aceea, în comunism. Desigur, și hrana își spune cuvântul în această poveste. Și mișcarea este importantă, așa că, iată, ai tot pachetul ca să trăiești frumos și demn”, a declarat Andreea Marin, potrivit Click.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.47430276870728