Iunie 17, 2022
Andreea Bostănică, poze îndrăznețe în costum de baie. Imaginile cu care a înnebunit internetul
Andreea Bostănică se bucură de vară, căci atunci când nu e pe scenă stă la piscină, ori se bălăceşte în apa mării. Ultimele fotografii postate de vedetă o arată în ipostaze uimitoare, care au incitat admiratorii săi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un costum de baie maro, cu vedere la picioarele fără celulită şi abdomenul perfect, Andreea s-a pozat într-o ipostază menită să atragă toată atenţia. Interpreta ştie cum să-şi înnebunească fanii, iar pe lângă muzica sa fredonată deja de zeci de mii de admiratori, ea ştie că pozele sexy îi fac pe admiratori să îi facă zeci de complimente.

Moldoveanca știe să cucerească cu o privire și să atragă prin posturile pe care le adoptă în imagini. Fotografiile în costumul de baie, care i-a venit ca turnat și i-a subliniat cele mai bune calități fizice: bustul generos, talia subțire, brațele tonifiate și picioarele zvelte, iar cadrul în care a ales să facă pozele a completat ideea de senzualitate.

Fotografiile i-au cucerit imediat pe admiratorii provocatoarei șatene. Aceștia au răsplătit-o cu zeci de mii de like-uri și sute de comentarii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64515924453735