Mai 02, 2023
Andreea Bostănică, mărturisiri despre divorțul părinților: „Chiar nu am fost un copil răsfățat”
Andreea Bostănică a devenit tot mai cunoscută și chiar a fost supranumită „Regina TikTok-ului”. De curând, tânăra a vorbit despre un subiect mai delicat, mai exact divorțul părinților săi. Cei doi s-au separat în urmă cu mai mulți ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Bostănică recunoaște că nu a fost un copil răsfățat, iar părinții au încercat să îi facă toate poftele, chiar și după ce s-au separat. Tânăra are o relație specială și cu tatăl său, deși petrece mai mult timp cu mama, scrie spynews.ro

Andreea Bostănică, declarații despre divorțul părinților

Într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, Andreea Bostănică și-a deschis sufletul și a mărturisit că, în urmă cu mai mulți ani, părinții săi au decis să divorțeze. Ea, împreună cu fratele său au locuit doar cu figura maternă

Aproape 1 milion de vizualizari pe TikTok! Un filmulet cu mama Andreei  Bostanica a devenit viral in mediul online: „Ce frumoasa e mama ta” - VIDEO

Cu toate că, în prezent, are tot ce își dorește, lucrurile nu au fost așa și în copilărie. Cu toate acestea, mama tinerei a încercat mereu să îi facă pe plac, dar mai ales să fie un sprijin emoțional pentru ea și fratele său.

Câți bani face din Youtube Andreea Bostanica, vlogerița celebră din Moldova  - Kanal D Romania

Cum se înțelege artista cu cei doi

Întrebată ce relație are cu tatăl său, Andreea Bostănică a mărturisit că se înțelege bine cu acesta, deși părinții săi s-au separat, iar tânăra a locuit cu mama.

În plus, Andreea Bostănică a mărturisit că au existat momente în care privea cum alte fete de vârsta ei erau așteptate de ambii părinți și și-ar fi dorit să fie în locul lor. Cât despre mama sa, tânăra are numai cuvinte de laudă și spune că femeia care i-a dat viață a fost mereu un sprijin.

Andreea Bostanica, detalii nestiute despre divortul parintilor! E cel mai  delicat subiect din viata ei: „Nu am avut mereu ce mi-am dorit”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86139535903931