Iunie 27, 2022
Alimentul care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească: „Ține loc și de pâine”
Prezentatoarea tv are, de fiecare dată, o apariție surprinzătoare. Chiar dacă se răsfață din când în când, vedeta are mereu un trup de invidiat. Ea a mărturisit, recent, la ce aliment nu ar putea să renunțe vreodată, dar și ce modificări a făcut în dieta sa pentru a se menține în formă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ultimii ani, Zâna Surprizelor a adoptat un stil de viață mai sănătos. Schimbările se văd atât pe chip, cât și pe cântar. Chiar dacă se mai răsfață din când în când, încearcă să respecte faptul că, de acum, are un stil de viață echilibrat. De la începutul anului și până acum, prezentatoarea a reușit să slăbească nu mai puțin de șapte kilograme.

Andreea Marin strălucește, la propriu, de fiecare dată când apare în online sau în spațiul public. Mai mult, la cei 47 de ani, vedeta se mândrește cu o siluetă de invidiat!

andreea-marin-5

Alimentul care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească

Într-un interviu pentru Spectacola.ro, prezentatoarea tv a povestit care e dieta ei, dar mai ales la ce nu ar putea renunța niciodată. Pentru vedetă, produsul se află în capul listei de preferințe culinare: „pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun tine loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor', a explicat vedeta.

andreea-marin-10-1

Ce dietă urmează Andreea Marin

Prezentatoarea a fost invitată, acum ceva timp, la Morning ZU, unde a fost provocată de cei doi prezentatori să răspundă în ce condiții „Nu există nu se poate'. Ideea a venit după ce Andreea Marin și-a prezentat cartea care poartă acest nume.

andreea-marin-6

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă.', a spus Andreea Marin.

În continuare, Zâna a mai spus că și-a dorit foarte mult să adopte un stil de viață mai sănătos, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a renunțat la tot ce era nociv. Totodată, mai adaugă faptul că a urmat o dietă, cu ajutorul unui medic nutriționist, care a dat rezultate vizibile.

andreea-marin-3

„La mine, mintea e defectă. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (…) Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăsta. Şi continuu, nu mă las', a mai spus prezentatoarea de televiziune.

andreea-marin-9t 

andreea-marin-2 

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85422563552856