Iulie 31, 2018
Află cum să porți pantofi cu toc fără să te doară picioarele!
Să fii frumoasă zilnic este o obligațiune pe care tind să o îndeplinească orice femeie. Pantofii cu toc te ajută să arăți perfect în orice ținută, însă durerile pe care ei le provoacă uneori pot deveni insuportabile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se spune că fiecare femeie are în propria garderobă o pereche de pantofi cu toc, pe care nu i-a purtat niciodată. Motivul este acela că, ne plac la nebunie pantofii cu toc, ei ne fac să arătăm impecabil dar, totodată, sunt al naibii de incomozi. Pentru a purta pantofi cu toc fără să simți dureri insuportabile și fără a părea dizgrațioasă din motivul incomodității, ar fi bine să știi câteva trucuri, care te vor ajuta să te simți confortabil în pantofii tăi preferați. 

 

Forma tocului

Pantofii de tip cui îți pun în dezechilibru întregul corp. Deși, există ținute care necesită în mod obligatoriu o pereche de pantofi cui, de cele mai multe ori, ar fi bine să optezi pentru o pereche de pantofi cu toc gros, căci te vei simți mult mai bine, corpul echilibrându-se. Vei arăta la fel de sexy și te vei simți mult mai confortabil. 

 

 

Pantofii cu talpa subțire

Cauza durerilor de picioare de multe ori este ascunsă în talpa subțire a pantofilor. Este mult mai comod, deși nu de fiecare dată la fel de estetic, să porți pantofi cu platformă. Ei reduc din tensiunea care este provocată asupra tălpii. De asemenea, este mult mai comod să porți pantofi cu talpa din cauciuc sau cu talpa de lemn. 

 

 

Întinde-ți picioarele când te descalți

Este o presiune enormă pentru picior de fiecare dată când îl încalți în pantofi cu toc. De aceea, ar fi bine să te descalți mai des pentru a reduce presiunea. E bine să-ți întinzi picioarele după ce te descalți, relaxându-ți degetele, pernuțele și gleznele. Acest lucru te va ajuta să diminuezi din durerea pe care o vei simţi a doua zi.

 

 

Folosește perniţele pentru pantofi

Perniţele de catifea, inserţiile din gel sau cauciuc sunt accesorii speciale care se vând împreună cu pantofii. Ele se pun în interiorul pantofului pentru a reduce din durerea provocată de pantofii cu toc.  Acestea se poziţionează în interiorul pantofului şi te ajută să îţi păstrezi piciorul într-o poziţie confortabilă. De aceea, aceste minunății fac ca durerea de la sfârșitul zilei să fie redusă la minimum! 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96544599533081