Februarie 08, 2024
Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu a venit în Marea Britanie când Harry și-a vizitat tatăl bolnav de cancer
Meghan Markle a decis să nu călătorească în Regatul Unit alături de soțul ei, prințul Harry, după ce Palatul Buckingham a anunțat că regele Charles a fost diagnosticat cu cancer.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La scurt timp după anunțul făcut de Palatul Buckingham cu privire la diagnosticul regelui, prințul Harry s-a întors în Marea Britanie pentru a-și vizita tatăl.

Ducele de Sussex a fost fotografiat în Range Rover-ul său negru la Aeroportul Internațional Los Angeles înainte de zborul spre Marea Britanie. Meghan a decis să rămână în Montecito, California, alături de copiii lor, Archie și Lilibet, scrie stirileprotv.ro

Prince Harry's blunt 6-word response when asked Meghan Markle royal ...

Autorul regal Omid Scobie spune că Meghan „nu s-a simțit niciodată acasă" în Marea Britanie, prin urmare nu era de așteptat ca aceasta să revină în țară. De asemenea, el susține că ducesa a decis să nu participe la încoronarea regelui pentru că a refuzat „să se scufunde din nou în telenovela Curții".

Buchpläne: Hat Harry seinen Vater Charles nicht vorgewarnt?

Așadar, ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a sosit marți la Londra, neînsoțit. De la aeroportul Heathrow, prințul Harry a plecat cu o escortă la Clarence House, reședința de lungă durată a regelui Charles din Londra, conform People. Întâlnirea dintre cei doi a fost însă scurtă, de doar 45 de minute.

Luni, regele Charles s-a întors la Londra de la Sandringham, unde a fost fotografiat duminică participând la slujba de la biserică, împreună cu regina Camilla. Suveranul a început tratamentul pentru cancer și este de așteptat să lipsească de la angajamentele publice pentru o perioadă.

Se crede că Harry și Charles nu s-au mai întâlnit de la ceremonia de încoronare a regelui din mai 2023.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97539615631104