Octombrie 30, 2022
Adele ia o pauză de la muzică pentru a merge la facultate: „Îmi doresc o diplomă în literatură”
Adele a făcut un anunț care i-a luat prin surprinde pe fanii săi. Celebra cântăreață britanică a decis să ia o pauză de la muzică și să se ocupe de studiile ei. Artista își dorește să obțină o diplomă în literatura engleză.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața, care a lansat miercuri videoclipul pentru melodia sa „I Drink Wine”, a mărturisit că și-ar dorit mult să meargă la facultate după ce și-a terminat liceul, însă nu a avut timp. Acum, aceasta plănuiește să obțină o diplomă în literatura engleză, astfel că, după turneul pe care îl va ține în Las Vegas, se va apuca de cursuri. 

Adele, în vârstă de 34 de ani, a vorbit pentru revista The Sun, dezvăluind că va finaliza un curs online pentru a obține diploma mult dorită. „După Vegas, îmi doresc foarte mult să obțin o diplomă în literatura engleză. Dacă nu aș fi reușit în industria muzicală, cu siguranță aș fi fost profesoară și cred că aș fi optat pentru limba engleză. Îmi folosesc pasiunea pentru limba engleză în ceea ce fac. Și, cu toate că nu aș fi profesat în domeniu, mi-aș fi dorit să fi fost la facultate și să am acea experiență. Nu voi merge la o universitate, voi face cursul online cu un profesor. Acesta este planul meu pentru anul 2025. O voi face doar pentru a obține calificarea”, a declarat Adele.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

Artista va concerta în Las Vegas în luna noiembrie, după ce anterior și-a amânat spectacolele în ultimul moment în ianuarie. Adele a anunțat noile date ale spectacolelor sale în luna iulie, la câteva luni după și-a anulat concertele și și-a lăsat fanii baltă. Aceasta a confirmat datele pe contul său de Instagram și le-a mulțumit fanilor săi pentru „răbdarea” lor și a declarat că vor avea prioritate persoanele care au plătit deja biletele de data trecută. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

Alături de un afiș cu spectacolul, Adele a scris: „Cuvintele nu pot explica cât de entuziasmată sunt să pot anunța în sfârșit aceste concerte programate. Am suferit mult când a trebuit să le anulez. Mi-a luat o veșnicie să organizez aceste spectacole, dar știu că de data asta se vor ține și sunt mai încântată ca niciodată. Știu că pentru unii dintre voi, decizia mea a fost una îngrozitoare și îmi va părea mereu rău pentru asta, dar vă promit că a fost o decizie potrivită. Mulțumesc pentru răbdare, vă iubesc!”. 

Ar putea fi un cadru apropiat cu 2 persoane



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1713106632233