Octombrie 20, 2020
Acuzații grave la adresa lui Brad Pitt. A fost dat în judecată
O femeie din Texas îl dă în judecată pe Brad Pitt și cere daune în valoare de 100.000. de dolari, susținând că actorul a ademenit-o cu planuri de căsătorie apoi a păcălit-o cu o mare sumă de bani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit viva.ro, Kelli Christina, CEO al unei fime din domeniul sănătății din Plano, Texas, susține în documentele depuse la o judecătorite de peste Oceab că a plătit 40.000. de dolari pentru ca actorul să apară la cinci evenimente caritabile pe care ea le-a organizat în beneficiul organizației Make It Right Foundation, organizație deținută de Brad Pitt și care construiește case pentru victimele Uraganului Katrina.

Mai mult decât atât, aceasta susține că relația dintre ea și Brad Pitt devenise atât de apropiată încât au avut numeroase discuții și despre căsătorie, se mai arată în documentele propuse instanței. 

Aceleași documente dezvăluie faptul că echipa de avocați a actorului susține că Kelli Christina a fost păcălită de un infractor cibernetic care a pretins că este celebrul actor. De cealaltă parte avocații lui Brad Pitt au depus o moțiune la tribunalul din Texas spunând că actorul nu a discutat niciodată cu Kelli Christina și cer anularea procesului. 

„Acest proces este important pentru țară așa că voi continua să mă lupt cu Brad Pitt și fundația Make it Right. Am 113 pagini de documente care susțin afirmațiile și acuzele mele. Nu mă aștept ca acest proces să fie anulat ușor”, a reacționat femeia după ce a aflat de demersul apărătorilor lui Brad Pitt. 

Actorul este concentrat acum pe alt proces de judecată, cel cu fosta lui soție, Angelina Jolie. Cel mai spinos aspect al acestui dosar este custodia copiilor lor. Nu se știe când va fi finalul acestei judecăți. Având în vedere că durează de patru ani s-ar putea ca până la pronunțarea instanței copiii să fie toți majori. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61051559448242