Decembrie 15, 2023
Actriță din serialul The Big Bang Theory, diagnosticată cu cancer pulmonar: „E ciudat. Nu am fumat o țigară în viața mea”
Cunoscută pentru rolul ei din serialul CBS „Big Bang Theory”, Kate Micucci, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la plămâni. Actrița a măsturisit că nu a fumat niciodată o țigară în viața ei, motiv pentru care a fost extrem de surprinsă de diagnostic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, actrița Kate Micucci, în vârstă de 43 de ani, cunoscută pentru rolul interpretat în serialul „The Big Bang Theory”, a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală. Vedeta a explicat că ceva neobișnuit a apărut în analizele sale de sânge, iar după mai multe teste suplimentare, a fost diagnisticată cu cancer pulmonar. A fost surprinsă de diagnostic, deoarece spune că nu a fumat nici măcar o țigară în viața ei, scrie click.ro

Actrița a ținut să le spună fanilor, prin intermediul unui videoclip publicat pe TikTok, că se află în spital și că a fost operată: „Bună, tuturor. Acesta nu este un TikTok este un «Bolnav Tok». Sunt în spital, pentru că ieri am avut o operație, am fost diagnosticată cu cancer la plămâni. L-au descoperit foarte devreme. E foarte ciudat, nu am fumat o țigară în viața mea, așa că da, a fost o surpriză acest diagnostic. Vestea bună este că a fost descoperit la timp, așa că sunt bine!”, a dezvăluit Kate Micucci, într-un videoclip publicat pe TikTok, potrivit publicației CNN.

A crescut numărul diagnosticelor de cancer pulmonar la nefumători

 

Kate Micucci a explicat că ceva neobișnuit a apărut în analizele sale de sânge. „Am avut un lucru ciudat în analizele de sânge. Așa că m-am dus la spital. În urma scanării a fost observat punctul din plămân. A fost o mică călătorie și probabil că mă voi mișca încet timp de câteva săptămâni, dar apoi mă voi întoarce la treabă”, a mai adăugat actrița.

Cercetările arată că numărul diagnosticelor de cancer pulmonar a crescut în rândul femeilor în ultimii ani, deși multe dintre acestea nu au fumat niciodată. Potrivit Societății Americane de Cancer, expunerea la fumatul pasiv, poluarea, istoricul familial și alți factori pot contribui la diagnosticarea cancerului pulmonar. CDC spune că între 20.000 și 40.000 de cazuri de cancer pulmonar apar anual la persoanele care nu fumează.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.2188551425934