Noiembrie 18, 2016
A văzut lumina tiparului primul tiraj al cărţii despre Janna Friske
Pe coperta cărţii este reprezentată o fotografie veche, foarte frumoasă cu fericita şi sănătoasa Janna. Cartea a fost scrisă de concubinul ei, prezentatorul TV Dmitriy Shepelev. Despre soţia sa a început să scrie încă atunci când aceasta era în viaţă, simţind parcă necazul şi pierderea care se apropiau…

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

trecut un an şi jumătate şi astăzi Dmitriy a prezentat tuturor primele exemplare ale cărţii şi speră sincer că aceasta va ajuta şi alţi oameni care au acum necazuri. Este cunoscut că titlul cărţii este «Janna» şi că aceasta va fi disponibilă cititorilor din 24 noiembrie. Primul tiraj constituie 10 000 exemplare. Cunoscutul prezentator TV a mai declarat că în scurt timp cartea sa va fi accesibilă şi în versiune electronică.

« Atunci încercam să înţeleg ce se întîmplă cu noi. Am conştientizart rapid că este acel monent unic din viaţa mea pe care trebuie să-l trecem împreună, ca o familie. Dacă e să vorbim despre carte, atunci rolul ei este să ajute oamenii care s-au pomenit în aceeaşi situaţia ca a noastră cu Janna. Am finisat să scriu cartea această vară, după un an de la trecerea în nefiinţă a Jannei» - a spus Dmitriy.

La fel, Shepelev a subliniat că banii care vor fi colectaţi în urma vânzărilor cărţii vor fi transferaţi pe contul hospice-ului «Vera», logotipul căruia poate fi văzut pe prima pagină a cărţii.

Reamintim că Dmitriy educă singur fiul de trei ani, născut în concubinajul cu Janna Friske.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5338132381439