Aprilie 30, 2024
Kim Kardashian a lucrat pentru Madonna când era doar un copil. Ce servicii făcea vedeta pentru regina muzicii pop
Kim Kardashian a făcut o serie de dezvăluiri fără precedent în cadrul emisiunii „Jimmy Kimmel Live!”. Vedeta de reality show, care acum are 43 de ani, a mărturisit că, atât ea, cât și sora ei, Kourtney, au lucrat pentru Madonna când erau mici.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fosta soție a rapperului Kanye West a declarat că, după ce terminau orele la școală, ea și sora ei îi plimbau câinii celebrei cântărețe. 

„Aveam 7 sau 8 ani atunci și eram vecini. Eu și Kourtney îi plimbam câinii după școală”, a spus Kim Kardashian. 

Dezvăluirea făcut de vedetă nu a jucat doar telespectatorii, ci și pe Jimmy, care a putut să exclame doar: „Wow!”. Moment în care Kim a continuat: „Da...În schimbul bijuteriilor ei. Serios”, scrie peroz.ro

Vedea a adăugat că Madonna trecea atunci „prin faza anilor 80” și le oferea ei și surorilor ei accesorii pe care nu le mai purta: „Cobora scările și ne dădea o cutie plină de brățări. Mergeam al școală și toată lumea ne invidia”.

Discuția despre bijuterii a făcut-o pe Kim să vorbească și despre obiceiul ciudat pe care îl are în ceea ce privește propriile accesorii. Vedeta a mărturisit că înainte de a le purta, echipa sa le încălzește pentru că urăște să-și pună bijuteriile reci direct pe piele.

Ce ascunde Kim Kardashian în biroul său

Kim Kardashian a demonstrat de-a lungul timpul că nimeni nu o întrece când vine vorba stilul de viață excentric. Vedeta continuă să surprindă cu declarațiile și modul în care își trăiește viața în fiecare zi, iar recent, fanii au fost din nou lăsați fără cuvinte după ce au văzut ce ascunde fosta soție a lui Kanye West în propriul birou. 

Într-un videoclip postat pe contul său de Tik Tok, Kim Kardashian și-a arătat spațiul unde își petrece cel mai mult timpul, dezvăluit că în biroul său se află un aparat de bronzat uriaș, un manechin personalizat și versiunea 3D a creierului ei. 

„Sunt Kim Kardashian, desigur că am toate coperțile revistelor în care am apărut pe pereți”, a început vedeta videoclipul, realizând unul dintre trendurile platformei de socializare. „Sunt Kim Kardashian, desigur că am propriul meu manechin cu dimensiunile corporale personalizate”, a continuat ea, în timp ce operatorul a îndreptat camera de filmat către curbele figurinei. 

Videoclipul nu s-a oprit aici, fiind prezente imagini cu mulțimea de produse de înfrumusețare pe care vedeta le are în în biroul ei, dar, cel mai inedit lucru a venit la final, când Kim le-a arătat fanilor că are un model 3D al creierului ei și al avionului ei privat. De asemenea, fiind o femeie atât de atentă la aspectul său fizic, vedeta nu putea să nu aibă în biroul său și propriul aparat de bronzat. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.4371628761292