Aprilie 30, 2024
Eddie Murphy, tatăl-record de la Hollywood. Are 10 copii cu 5 femei și o logodnică mai tânără cu 19 ani
Eddie Murphy, născut pe 3 aprilie 1961, este unul dintre tații record de la Hollywood. Actorul cunoscut mai ales pentru rolurile comice are 10 copii. E urmat îndeaproape de Mel Gibson, care are 9 moștenitori.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Eddie Murphy are 10 copii: șase fete și patru băieți. Are la activ o mulțime de roluri, dar preferatul lui este cel de tată. „Iubesc să fiu părinte. Sunt atât de binecuvântat cu copiii mei. Sunt grozavi, oameni normali și niciunul nu e un puști ticălos de la Hollywood”, spunea actorul în podcastul lui Marc Maron, în 2021.

Eddie Murphy children

Cel mai mare copil al lui Murphy s-a născut în 1989, iar mezinul familiei, aproape 30 de ani mai târziu, în 2018.

Cinci femei l-au făcut tată pe Eddie Murphy. Iată care sunt ele și moștenitorii starului din filme precum „Norbit” sau „Polițistul din Beverly Hills”, scrie libertateapentrufemei.ro

Femeile care l-au făcut pe Eddie Murphy tatăl a 10 copii

Paulette McNeely a adus pe lume primul băiat al starului
Paulette McNeely este prima femeie care l-a făcut tată pe Eddie Murphy. Actorul nu a luat-o niciodată de soție, însă ea l-a adus pe lume pe Eric, în vara lui 1989.

Jasmin Lawrence and Eric Murphy

Mai toată viața, primul fiu al starului nu a fost în lumina reflectoarelor. Acest lucru s-a schimbat când a început relația cu Jasmin, fiica actorului Martin Lawrence.

Nicole Mitchell: 4 fete, 1 băiat și un mariaj de 13 ani

Tot în 1989, în noiembrie, s-a născut prima fiică a lui Eddie Murphy, Bria, rodul iubirii cu Nicole Mitchell. Eddie și Nicole au fost căsătoriți din 1993 până în 2006.

Eddie Murphy children

Bria a apărut în câteva filme, dar cochetează și cu arta. În 2022 s-a căsătorit cu actorul Michael Xavier, într-o ceremonie privată la care au participat 250 de invitați.

Myles s-a născut în 1992, cu un an înainte de nunta părinților lui. Acestuia îi place să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Nici măcar nu are cont de Instagram. El l-a și făcut bunic pe Eddie Murphy, în 2019.

Eddie Murphy children

Shayne Audra a venit pe lume în octombrie 1994. E activă pe Instagram și îi place să pozeze și să gătească. Despre tatăl ei, aceasta declara, acum un an, pentru Pe

La cinci ani după Shayne, familia s-a mai mărit cu încă o fată, Zola Ivy. Împreună cu surorile și cu mama ei, Nicole, Zola a apărut, în 2014, în reality show-ul Hollywood Exes.ople: „Întotdeauna m-a sprijinit în orice am decis să fac. Are încredere în judecata mea. E o legendă. Este un comedian incredibil, bineînțeles, dar este și foarte inspirator. Cel mai important lucru pe care mi l-a arătat este că poți obține orice dacă muncești suficient de mult”.

CLAIM TO FAME - stars Shayne.

În ianuarie 2002, în „gașca” de copii a mai intrat o fată, Bella. La fel ca tatăl ei, aceasta a pășit în lumea filmelor și a serialelor tv. A și împărțit ecranul cu celebrul ei părinte.

Mel B (Melanie Brown), luptă pentru recunoașterea paternității fiicei ei

Cu Mel B, membră a trupei Spice Girls, Eddie Murphy are o fiică născută în aprilie 2007, Angel. Pentru puștoaică, cei doi s-au luptat prin tribunale. Actorul nu a recunoscut, inițial, paternitatea, așa că solista l-a dat în judecată. Acum, cei doi foști iubiți au o relație bună, iar Angel se înțelege foarte bine cu frații și surorile ei.

Cu Tamara Hood, Eddie Murphy a avut un copil cât era în relație cu fosta soție

Deși în 1990 avea o relație cu Nicole Mitchell, Eddie Murphy a avut o aventură cu Tamara Hood. Aceasta a și rămas însărcinată și a adus pe lume un băiat pe nume Christian.

Eddie Murphy children

Paige Butcher, cerută în căsătorie de Eddie Murphy cu un inel de un milion de dolari

Modelul australian Page Butcher este actuala logodnică a lui Eddie Murphy. Deși este cu 19 ani mai tânără decât actor, cei doi sunt împreună din 2012 și au devenit părinți de două ori. Mai mult, Murphy a cerut-o de soție, în 2018, cu un inel despre care se spune că ar valora 1 milion de dolari.

Eddie Murphy a devenit tată a zecea oara 

Primul lor copil, o fiică, Izzy Oona, a venit pe lume în mai 2016. Mezinul lui Eddie Murphy, Max Charles, s-a născut în noiembrie 2018.

Paige Butcher nu apare deseori în public, dar atunci când o face, e de fiecare dată irezistibilă. Aceasta este apropiată de toți copiii logodnicului său.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4409728050232