Ianuarie 16, 2024
A fost inventată prăjitura care îmbunătățește sănătatea creierului. Ce ingrediente conține
Într-o perioadă în care tot mai multe persoane vorbesc despre a avea o minte sănătoasă şi în armonie şi echilibru cu un corp sănătos, oamenii de știință de la Universitatea New South Wales din Sidney în colaborare cu un patiser susțin că au inventat o prăjitură care ar putea îmbunătăți sănătatea creierului. Ce ingrediente conține.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Oamenii de știință din Sidney au colaborat cu un celebru patiser și au inventat o prăjitură care, potrivit informațiilor, ar putea să îmbunătățească sănătatea creierului. Ingredientele folosite pentru a prepara desertul sunt unele care ar putea fi folosite pentru a face o salată delicioasă, scrie digi24.ro.

Ce ingrediente conține prăjitura care îmbunătățește sănătatea creierului

Desertul despre care se spune că ar îmbunătăți sănătatea creierului mai e supranumit și "prăjitura de neuitat". Potrivit informațiilor, preparatul conține ingrediente care mențin creierul tânăr, precum scorțișoara, sfecla roșie și uleiul de măsline.

Christopher Thé, patiserul care a realizat prăjitura, a dezvăluit că desertul conține, printre alte ingrediente: spanac, turmeric, dovleac și sfeclă roșie, dar și ingrediente precum ulei de măsline și scorțișoară.

"Există molecule în alimente care au într-adevăr efecte puternice în menținerea sănătății noastre", a declarat Johannes le Coutre, expert în alimentație și sănătate de la UNSW, scrie digi24.ro.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93620586395264