Aprilie 04, 2023
A divorțat de toate cele trei soții când au împlinit 33 de ani. Coincidențele bizare din viața lui Tom Cruise
Tom Cruise este descris ca fiind una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, care a jucat în unele dintre cele mai mari blockbustere din lumea cinematografiei. De la Risky Business la Top Gun și Jerry Maguire la Mission Impossible, actorul este considerat o legendă vie iar premiile pe care le-a primit dovedesc acest lucru. În plan personal însă, nu s-a bucurat de același succes. Care sunt coincidențele bizare din viața starului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tom Cruise a avut o viață sentimentală controversată. A fost căsătorit de trei ori și a divorțat tot de atâtea ori, iar despărțirile sale au ținut primele pagini ale ziarelor de scandal. Starul nu a rămas niciodată căsătorit cu o femeie care avea mai mult de 33 de ani. S-a căsătorit cu Mimi Rogers în 1987 și a divorțat de ea în 1990, când ea a împlinit 33 de ani. Apoi a fost căsătorit cu Nicole Kidman din 1990 până în 2001 și cu Katie Holmes din 2006 până în 2012. A divorțat de amândouă când au împlinit 33 de ani, scrie spynews.ro

All three of Tom Cruise's marriages ended when wife was 33

Coincidențe bizare din viața lui Tom Cruise

Așa cum spuneam și în rândurile de mai sus, Mimi Rogers, Nicole Kidman și Katie Holmes aveau toate vârsta de 33 de ani când au divorțat de Tom Cruise. De-a lungul anilor, fanii au speculat și s-au întrebat: Este aceasta o simplă coincidență sau este mai mult?! În timp ce unii cred că este doar o coincidență uriașă, alții cred că este un ritual secret pe care îl efectuează pentru Scientology, un cult pe care îl urmează.

Unii au spus că, de fapt, credința controversată a lui Tom Cruise în Biserica Scientologică ar fi jucat un rol semnificativ în despărțirile sale. Biserica Scientologiei „este o religie care oferă o cale precisă care duce la o înțelegere completă și sigură a adevăratei naturi spirituale și a relației cu sine, familie, grupuri, omenire, toate formele de viață, universul material, spiritualul. univers și Ființa Supremă”.

Did You Know Tom Cruise Divorced All His 3 Wives When They Were 33? Here's  Everything You Need To Know About It

Potrivit presei internaționale, în anul 2012, fostul director al Bisericii Scientologiei, Mark Rathbun, ar fi confirmat tensiunea cauzată de religia starului în primele două căsătorii ale sale.

„Au existat acuzații și contra-afirmații despre fidelitate, dar problema centrală a fost că Nicole nu a vrut să se ocupe de Scientology... (...) a fost parte integrantă a rupturii căsătoriilor"., declara Rathbun pentru Vanity Fair.

Ce semnificație are numărul 33 în religia lui Tom Cruise

Un celebru blogger, Perez Hilton, care a decis să arunce o privire mai atentă pentru a vedea dacă numărul 33 are vreo semnificație în această religie, a descoperit că Prima Biserică a Scientologiei a fost înființată în Phoenix, Arizona, care se află pe paralela 33. A 33-a paralelă se referă la cercul de altitudine care se află la 33 de grade sud sau nord de ecuatorul Pământului. Există multe teorii ale conspirației legate de paralela 33, inclusiv o serie de observații de OZN și locația asasinarii lui John F Kennedy.

Tom Cruise Talks Spielberg, “Rooting for All” at PGA Awards 2023 – The  Hollywood Reporter

În numerologie, 33 este, de asemenea, asociat cu puterea de vindecare prin iubire, în timp ce oamenii al căror destin este numărul 33 ar trebui să fie total altruiști și să iubească necondiționat. O altă coincidență bizară atunci când vine vorba despre soțiile lui Tom Cruise este aceea că fiecare soție a fost cu 11 ani mai tânăra decât cea de care divorțase anterior.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50110220909119