Noiembrie 15, 2018
Află cine a devenit «Mademoiselle AQUARELLE 2018»!
Aseară, 14 noiembrie, la Karaoke Concert Hall Atrium, a avut loc cel mai așteptat concurs «Mademoiselle AQUARELLE 2018». Juriul a ales cu mare greu cine să fie câștigătoarea. Toate fetele s-au prezentat bine, demonstrându-și talentele. Fiecare din ele avea ceva special. Dar, până la urmă, juriul a decis cine să devină «Mademoiselle AQUARELLE 2018»!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Partener general: 

 

Proiectul «Mademoiselle AQUARELLE 2018», a devenit o tradiție. Al zecelea an la rând, fete frumoase, talentate și extraordinare, vin la acest concurs pentru a deveni «Fata de pe coperta revistei AQUARELLE».

 

 

«Mademoiselle AQUARELLE 2018» a devenit Anastasia Elinic

 

Anul acesta, concursul «Mademoiselle AQUARELLE 2018» a fost în stil francez. Fiecare finalistă a prezentat, la propria alegere, un personaj celebru francez. Prezentatorii concursului au fost Dianna Rotaru și Andrei Porubin.

Partenerii evenimentului le-au oferit tinerelor premii speciale: 

«Vice-Mademoiselle» - Anastasia Dzâc

«Mademoiselle Sympathie du Public» - Olga Roman

«Mademoiselle Fitness Doza» - Maria Rișcovaia

 

Pe scena Karaoke Concert Hall Atrium a avut loc o călătorie miraculoasă prin cele mai frumoase locuri din Paris - Tour Eiffel, Cirque du Soleil și Moulin Rouge. Printre invitați au fost prezenți reprezentanții companiilor de top din RM, reprezentanți din mass media, artiști emeriți din estrada noastră și artiștii de circ.

Pe scena Karaoke Concert Hall Atrium au evoluat - Dianna Rotaru, Natan, Cristina Scarlat, Tatiana Heghea, Garry Cozma și mulți alții, însoțiți de show-baletul «Black and White».

 

 

Ținutele pentru echipa AQUARELLE au fost oferite de brandurile Elegant Fashion, L. StorojucLVS Fashion și Elena Rîbina.

Decor: Premier-DecoCadouriOnline.

Locația: Karaoke Concert Hall Atrium.

 

Mai multe poze puteți vedea pe pagina noastră de Facebook AQUARELLE (în decursul zilei, albumul va fi completat).

 

Partener general: 

Parteneri: 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0362205505371