Martie 30, 2019
Au mai rămas clipe numărate până la Balului de Primăvară AQUARELLE 2019
Deja peste câteva ore va avea loc cel mai așteptat eveniment al anului, cea de-a XVI-a ediție a Balului de Primăvară AQUARELLE.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel mai grandios eveniment al anului se apropie. Ne desparte doar două ore până la evenimentul Balul de Primăvară AQUARELLE. Astăzi, la ora 18:30, la Palatul Național "Nicolae Sulac", va începe cea de-a XVI-a ediție a Balului de Primăvară AQUARELLE. În cadrul evenimentului vor avea loc Premiile AQUARELLE, unde vor fi decernate trofee pentru cei mai buni specialiști din diverse domenii. 

Interpreții de la noi din țară vor cânta și vor încânta publicul cu piesele lor ritmate. De asemenea, ei ți-au pregătit surprize la care nici nu te-ai fi așteptat. Dar cireașa de pe tort a serii vor fi interpreții Irina Rimes, The Motans și Connect-R, care vor prezenta publicului de la noi, un show nemaipomenit, plin de mișcări energice, ritmuri fierbinți și hituri incendiare. 

 

 

Urmărește-ne astăzi la ora 18:30 pe pagina noastră oficială de Facebook, pentru a vedea LIVE-ul de la grandiosul eveniment, Balul de Primăvară AQUARELLE.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69333791732788