Septembrie 28, 2017
Fondatorul revistei PlayBoy s-a stins din viață!
Reprezentanții revistei PlayBoy au publicat un mesaj trist pe pagina oficială de Twitter. A plecat în pace, în cercul oamenilor apropiați …

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O personalitate importantă a Americii, fondatorul Playboy, Hugh M. Hefner a murit astăzi. El avea 91 de ani“, - a fost scris în mesaj.

 

Puțin mai târziu a fost publicată o declarație oficială: „Hugh M. Hefner, simbol al Americii, cel care a prezentat revista Playboy-ul lumii și a transformat compania în unul dintre cele mai recunoscute branduri din istorie, astăzi s-a stins din viață ca urmare a unor cauze naturale, în casa lui, conacul Playboy, înconjurat de rude și prieteni apropiați”.

 

 

În urmă cu un an, în presă au apărut informații despre boala lui Hefner, dar apoi însuși el a dezmințit aceste informații , glumind: „Aș dori ca tabloidele să mă informeze din timp că sunt bolnav. Mi-aș fi anulat toate planurile pentru week-end".

Înaintea fondării revistei, Hefner a fost căsătorit cu Millie Williams, care i-a născut o fiică pe nume Christie și un băiat pe nume David. După divorțul din 1959, timp de 13 ani bărbatul s-a întânit cu mai multe modele.

 

Cea de-a doua soție a lui Hugh a devenit modelul Kimberley Conrad, cu care a trăit din 1989 până în anul 1999. Este cunoscut faptul că din anul 2000, fondatorul Playboy a trăit în vila sa cu 7 fete cu vârsta cuprinsă între 18 și 28 de ani. În luna ianuarie a anului 2013, bărbatul s-a căsătorit cu modelul Chrystal Harris de 26 de ani.

Playboy este unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume. Pima ediție a revistei a ieșit în decembrie anul 1953.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55203819274902