Mai 03, 2017
Cunoaște-i pe laureații premiilor revistei AQUARELLE 2017
Laureații premiilor AQUARELLE adesea compară ceremonia noastră de decernare cu „Oscarul”. Așa și este! Cel mai impunător, solemn și răsunător eveniment al anului s-a petrecut! Suntem încântați să vă prezentăm laureații premiilor Primei Reviste din Moldova Pentru Femei AQUARELLE 2017, cei mai buni dintre cei mai buni, cei pentru care ați votat pe www.aquarelle.md!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De-a lungul celor 14 ani de existență, Ceremonia de Decernare a Premiilor AQUARELLE a devenit și mai grandioasă. Acum ea are loc în incinta Palatul Național „Nicolae Sulac”. La eveniment participă peste 2.000 de oameni.

În 2017, premiile AQUARELLE au fost acordate celor 29 laureați: artiști, medici, oameni de afaceri, cei mai buni lideri și proiecte răsunătoare.

Figuri celebre ale culturii și artei din Republica Moldova au înmânat distincțiile. În acest an, să-i felicite pe câștigători în scena Palatului Național au urcat: Monica Babuc, Alexander Shishkin, Stanislav Rusu, Svetlana Bivol, Ion Ceban, Valentina Radcenco.

 

 

 

Business proiectul anului: Radler de la Efes Vitanta Moldova

Premiant: Ludmila Andronic, Director Afaceri Corporative Efes Vitanta

 

Nominalizare specială: Femeia-legendă

Eleonora Romanescu

Membru al Uniunii Artiștilor Plastici din URSS, Artist al Poporului în Republica Moldova. Lucrările artistei sunt păstrate în colecții particulare din Germania, Rusia, Franța, România, SUA, Canada.

 

 

Nominalizare specială: Om legendă

Yuri Harmelin

Pentru merite deosebite în dezvoltarea teatrului în Republica Moldova. Premiul a mers la soția regizorului, Stela Harmelina.

 

Continuarea o poți găsi în revista AQUARELLE Mai, 2017



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6619102954865