Decembrie 15, 2016
5 filme care îți vor crea garantat atmosferă de sărbători
Bradul tău deja este amenajat? De sărbători ești pregătită? Este timpul să te delectezi și cu cele mai bune și frumoase filme cu aceeași tematică. AQUARELLE vine cu 5 recomandări frumoase de sărbători pentru tine. Delectează-te!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

200 Cigarettes

Dacă v-ați săturat de filmele tipice în ajunul sărbătorilor de iarnă, atunci acest film este pentru voi. Filmul are la bază istorii amuzante din viață și un umor nemaiîntâlnit în alte filme.



While You Were Sleeping
 
Nu poți să nu te îndrăgostești de acest film. Actorii, subiectul, dialogurile te vor face fanul acestui film. Nemaipomenita Sandra Bullock joacă în rolul unei fete care s-a pomenit a fi victima propriei minciuni. Vezi cum iese din situație. La sigur vei dori să-l mai privești o dată.
 
 

The Family Man

Există un anumit gen de filme pe care atunci când începi să le vizionezi, te aștepți să fie o melodramă americană tipică, dar, de fapt, ai parte de o poveste incredibilă. Filmul la prima vedere pare să fie o poveste de Crăciun banală, dar Nicolas Cage te învață care sunt adevăratele valori familiale și sensul vieții, ceea ce este minunat.

 

New Year's Eve

Filmul este, desigur, despre dragoste. În decurs a două ore, cât durează filmul, suntem martorii unor povești care, interacționând între ele, ne învață să iertăm, să iubim și să apreciem. Este de apreciat măestria actorilor și coloana sonoră a filmului.

Bridget Jones Diary

Tuturor ne place acest film. Chiar dacă l-am privit de atâtea ori, nu putem să nu dedicăm în fiecare an, în ajun de sărbători, o seară în care să ne băgăm sub plapumă, să ne acomodăm și să privim povestea rebelei Bridget.

AQUARELLE vă urează vizionare plăcută!

 


concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85790681838989