August 31, 2017
20 de citate ale Prințesei Diana care te inspiră să trăiești cu adevărat!
Astăzi se împlinesc 20 de ani de la moartea Prințesei Diana. La reședința din Kensington va fi instalată o statuie în memoria acesteia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Decesul Prințesei de Wales a îndurerat sufletul multor oameni. De atunci au trecut 20 de ani de la moartea așa numitei “Prințesei Inimilor”. Pe contul de instagram al palatului din Kensington au apărut imagini rare din arhiva de familie a acesteia. Pozele încărcate  figurează și în noul film documntar “Diana, Our Mother: Her Life and Legacy” (din engleză traducerea: Diana, mama noastră: Viața și moștenirea ei).

În film Ducele de Cambridge și Prințul Harry povestesc despre amintirile din copilăria lor, despre cum au primit vestea morții mamei lor, multe alte detalii interesante depre faptul cum a fost mama lor într-un contingent familial dar și despre cât de mare le-a fost uimirea de modul în care a reacționat publicul la această tragedie. Deasemenea prințul William menționează cât de mult ar vrea ca mama lui să îi poată vedea copiii.

Cu acest prilej, la Palatul Buckingam urmează să fie deschisă o expoziție în care se pot admira obiectele personale ale prințesei britanice, fotografii din arhivă și multe alte lucruri care au fost minuțios selectate de către feciorii acesteia.

Iată câteva citate ale Prințesei de Wales:
 
1. Cred că cea mai mare boală de care suferă omenirea în aceste zile şi în această epocă este boala oamenilor care se simt neiubiţi. Ştiu că pot oferi dragoste pentru un minut, o jumătate de ceas, o zi, o lună, chiar le pot dărui. Sunt foarte fericită să fac asta, vreau să fac asta.
2. Să faci doar ceea ce îți spune inima ta.
3. Dacă găseşti pe cineva pe care să îl iubeşti în timpul vieţii tale, atunci agaţă-te de această dragoste.
4. Oricine are nevoie să fie valorificat. Oricine are potenţial de a da ceva înapoi, doar să aibă ocazia.
5. Când eşti fericit, poţi să ierţi foarte multe.
6. Nu urmez regulile... Mă ghidez după inimă, nu după cap.
7. Oriunde văd suferinţă, acolo vreau să fiu şi să fac tot ce pot.
8. Nu vreau cadouri scumpe. Nu vreau să fiu cumparată. Am tot ceea ce îmi doresc. Vreau doar pe cineva care să fie acolo pentru mine, să mă facă să mă simt în siguranță.
9. Aș vrea sa fiu o regină în inimile oamenilor, dar nu mă văd pe mine ca fiind regina acestei țări.
10. Îmi place să ating oamenii. Cred că fiecare are nevoie de asta. Să îți pui mâna pe fața unui prieten înseamnă să ai un contact cu el.
11. Îmbrăţişările pot face foarte mult bine - în special pentru copii.
12. Ştiam care este jobul meu. Trebuia să ies în lume, să-i cunosc pe oameni şi să-i iubesc.
13. Să ajut oamenii în suferință este o bună și esențială parte a vieții mele, este destinul meu.
14. Familia este cel mai important lucru din lume.
15. Mi-aş purta inima pe mânecă, dacă s-ar putea.
16. Oamenii cred, la sfârșitul zilei, că un bărbat este singurul răspuns la împlinirea sufletească. De fapt, un loc de muncă este ceva mai bun pentru mine.
17. Încearcă să faci un act de bunătate aleatoriu, fără nicio așteptare, fără să aștepți recompensă, știind că poate într-o zi cineva ar putea să facă același lucru pentru tine.
18. Fiecare dintre noi trebuie să arate cât de mult ținem unul la celalalt și cât de mult ținem la noi înșine.
19. Trăiesc pentru fiii mei. Aș fi pierdută fără ei.
20. Viața este doar o călătorie.


Amintim că Prințesa Diana s-a stins din viață în noaptea spre 31 august 1997. Ea a murit în urma unui accident de mașină. La acel moment fiul ei William avea 15 ani, iar Harry 13 ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57315564155579