Februarie 08, 2018
Vezi unde a evadat celebru actor George Clooney și soția acestuia
Celebrul actor american George Clooney i-a făcut soției o surpriză romantică, demonstrând că ziua îndrăgostiților poate fi sărbătorită în orice zi, în orice colț al lumii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

George Clooney și-a surprins soția, organizând o cină romantică. El a apelat la avionul personal pentru a pleca în alt colț al Americii, în Big-Sure, California. Cuplu a petrecut acolo o zi și o noapte, plecând în lipsa copiilor, și s-au simțit de minune.

 

 

Amintim că-n iunie 2017, George și soția lui Amal au devenit părinți. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment monden, iar după doar câteva luni de relație, ei s-au căsătorit. Și-au celebrat căsătoria în Veneția, în septembrie 2014. Amal este unul din cei mai cunoscuți avocați din lume pentru drepturile omului. Ea este de origine britanică. L-a cucerit pe Clooney din prima, până la ea actorul fiind cunoscut drept unul din cei mai invidioși burlaci de la Hollywood. Acum însă au ajuns să fie unul din cele mai frumoase cupluri celebre. Chiar dacă nu le place să-și mediatizeze relația, paparazzii mereu știu totul despre ei. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72366237640381