Decembrie 23, 2016
Lista starurilor care «înmulțesc» dolarii investiți în ele
Chris Evans, interpretul personajului "Captain ", salvează investițiile producătorilor de în vârstă de 35 de ani a fost desemnat "cel mai profitabil" actor al anului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Specialiștii au calculat că pentru fiecare dolar pe care îl primește la salariu Evans aduce alți 136 sub forma de încasări. Specialiștii au analizat ultimele trei filme în care au jucat staturile de la Hollywood, încasările acestora și onorariile primite.

Pentru al doilea an la rând Chris Evans primește titlul de "cel mai profitabil star". Încasările filmelor în care joacă sunt atât de mari încât este o "investiție" cu câștig garantat pentru producători. ''Captain America Civil War'' de pildă a trecut pragul de un miliard de dolari la box office.

Pe locul doi este Chris Pratt, pe care îl știti din filme ca noul Jurassic Park sau Gardienii Galaxiei. Și el aduce bani mulți -126 de dolari pentru fiecare dolar pe care îl încasează.

Pe trei este Scarlett Johansson. Iubita deopotrivă de criticii de film și marele public, Scarlett are luxul de a-și putea alege roluri atât în filme independente, cu buget mic, cât și în blockbustere hollywoodiene cu încasări uriașe. Pentru fiecare dolar pe care îl primește la onorariu, actrița aduce înapoi aproape 89.

în topul "eficienței" mai apar Mila Kunis, Vin Diesel, Jennifer Aniston si Ben Affleck. Top zece este încheiat de Matt Damon și Jennifer Lawrence, care pentru fiecare dolar din salariu aduc câștiguri de 17 ori mai mari. La polul opus, al celor mai "nerentabile investiții" este Johnny Depp cu o cotă de 1 la 3.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86493873596191