Septembrie 22, 2017
10 idei care-ți sugerează ce să faci în zilele cu ploaie!
Timpul ploios de afară deseori te ține în casă, însă acesta nu este un motiv care trebuie să-ți influențeze dispoziția. Ploaia deseori este văzută ca o stare de plictiseală, noi însă vrem să îți demonstrăm contrariul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Echipa AQUARELLE îți sugerează câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți petreci timpul plăcut.

 

1.Când vremea de afară este posomorâtă iar ploaia îți bate în geam, trebuie să știi cu siguranță că este timpul pefect pentru a-ți demonstra abilitățile de bucătar. Încearcă să prepari o rețetă nouă pe care o amâni de mai mult timp.

2.Începe să completezi o agendă. Înșiră pe foi amintirile plăcute, gândurile, impresiile despre tot ce ține de tine și de despre ceea ce te înconjoară.

3.Mergi la o piesă de teatru. Ce poate fi mai frumos decât să ne delectăm și să împărtășim momente culturale.

4.Ploaia reprezintă timpul perfect pentru a acorda atenție lecturii. Știm că trăim într-un mediu care ne răpește timpul liber, iar această vreme este perfectă pentru a răsfoi cu mare drag paginile celor mai adorate cărți.

5. Dacă demult nu ți-ai adunat gașca de fete este timpul să fii organizatorul unei coconade. Invită-ți prietenele pentru a da start unei distracții pe cinste și scrie cele mai deosebite puncte pe care le ve-ți organiza.

6. Relax Day! În rutina de zi cu zi uiți de corpul tău. Acesta are nevoie de relaxare. Umple cada cu apă și adaugă uleiuri esențiale. Răsfață-te, pentru că meriți!

7.Pune mâna pe telefon și sună-ți buneii, rudele și prietenii. Acordă-le mai multă atenție, povestește-le cum îți merge și spune-le cât de mult înseamnă ei pentru tine.

8.Toamna este anotimpul perfect al filmelor și serialelor. Fă-ți o cană fierbinte cu ceai, acomodează-te în pat și apasă butonul celor mai preferate ecranizări. AQUARELLE îți sugerează Sweet November, Breakfast at Tiffany's sau Remember Me.

9. În sfârșit ai timp să făsfoiești în voie utlimile reviste. Inspiră-te din paginile AQUARELLE. Nu uita și de o ciocolată caldă. 

10. Acordă atenție tenului tău. Pregătește niște măști pentru față în condiții casnice. Hidratează pielea așa cum se cuvine.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80123996734619