Mai 31, 2017
Cum trebuie să arate buchetul miresei moderne?
Nunta e un moment de neuitat, cel al celebrării iubirii dintre două suflete pereche. Pentru miri, totul trebuie să fie, dacă nu perfect, aproape perfect, iar Ea, mireasa, trebuie să arate exact așa cum își dorește – un personaj desprins din povești. Buchetul pe care-l poartă în mâini în acea zi este un accesoriu-cheie, care-i sporește feminitatea și frumusețea. Așa că azi, te invităm să detaliem subiectul buchetelor de mireasă ale acestui sezon.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

De ce trebuie să ții cont la alegerea buchetului de mireasă:

  1. Modelul buchetului (rotund, alungit, curgător etc) se raportează la silueta miresei și la modelul rochiei pe care o poartă.
  2. Buchetele arată bine când combină culori. Dacă optezi pentru o sigură culoare – mono – atunci e cazul să fie o compoziție din diferite flori de aceeași nuanță.
  3. Optează pentru contrast. Alege flori mai deschise sau mai închise în raport cu nuanța rochiei de mireasă.
  4. Buchetul trebuie să-ți oglindească personalitatea – respectiv discută cât mai mult posibil cu floristul la acest capitol (și nu numai la acest capitol).
  5. Acest accesoriu se ține înclinat sub un unghi de 45ͦ  în față. Doar așa îi vei pune în valoare farmecul.

 

Pentru ce modele de buchete de mireasă să optezi în acest an:

  1. În ce privește textura, se caută florile cu o cupă mare, amplă, cu multe straturi de petale (spre exemplu bujorul, trandafirul Austin etc).
  2. Florile din care se vor compune buchetele de mireasă vor fi în nuanțe suave de roz prăfuit, crem sau crem alb-unt.
  3. Greenery e culoarea anului 2017 – aluzie la Mama Natură. Respectiv, această prospețime a nuanței de verde cald va persista în buchetul tău prin verdeața de diferite forme și mărimi.
  4. În general, se vor prefera buchetele de mireasă cu un aspect natural, parcă desprinse din sălbăticia și dezordinea specifică florilor de câmp.
  5. Dacă ar fi să descriem trendul anului printr-o combinație scurtă, ar fi „minimalist de sălbatic”.

 

Florista Nika Capșa- Beșleaga: „Îmi place că în ultimul timp, devine din ce mai popular și la noi, buchetul modern, conceptul fiind adoptat de mai multe mirese, și anume buchetul cu o formă lejeră. Eu am îndrăgit acest model prin faptul că e posibilă utilizarea unei multitudini de texturi florale și redă dinamism și degajare”.  

 

 

Da, alegerea buchetului de mireasă este dificilă, ca și alegerea rochiei de mireasă, de altfel. Avem o varietate de posibilități care se împletesc cu dorințe și sfaturi. Cu toatea acestea, alegerea unui astfel de accesoriu poate deveni o activitate plăcută dacă ești ghidată de un profesionist, care te va ajuta să alegi ceea ce ți se potrivește.

 

P.S. Important este să te simți bine în ziua cea mare și să fii mulțumită de alegerile făcute!

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74562215805054