Februarie 21, 2017
Cele mai trăsnite ideii pentru nuntă
Orice femeie își dorește să aibă o nuntă ca în povești, irepetabilă și fabuloasă. Pentru aceasta, multe mirese și miri recurg la o mulțime de lucruri neobișnuite și sunt în stare să cheltuie o avere doar ca nunta lor să fie unică. În continuare, AQUARELLE și-a propus să îți prezinte câteva curiozități despre nunțile neordinare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O nuntă în culorile curcubeului

Domnișoarele de onoare sunt îmbrăcate în ținute diferite, fiecăreia îi aparține o culoare a curcubeului, de la roșu aprins până la indigo, inclusiv alb și negru. Și prietenii mirelui își au importanța lor semnificativă, fiecare purtând pantofi de culori diferite, care să se asorteze cu ținutele domnișoarelor de onoare.

Flori de nuntă exotice

Pentru nunțile pline de romantism sunt făcute la comandă un asortiment mare buchete pentru mireasă. Însă acestea nu au o componență florală, ci sunt cu totul diferite fiind făcute din perle, din scoici de mare, din pietre prețioase și semiprețioase sau din stofă de calitate superioară prelucrată cu aur.

Torturi ciudate

Un alt accesoriu pentru nuntă este tortul, de la cele mai frumos până la cel mai straniu, cu forme ieșite din comun. Însă cât de neobișnuit  ar fi acesta, totuși este ingredientul fără de care nici o nuntă nu poate avea loc. Este vorba despre un tort care a fost construit cu susul în jos și fixat pe unul din candelabre. Impactul a fost pe măsura.

Rochia de mireasă din pene de păun

Și desigur rochia de mireasă este ce mai importantă. Rochia este complet făcută din pene de păun și este una dintre cele mai scumpe rochii din lume, valoarea ei atingând suma de 1 500 000 de dolari. Ea a fost alcătuită în totalitate din 2009 pene de păun, la acesta au lucrat opt persoane timp de două luni și era destinată pentru nunta lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez, care din păcate nu a mai avut loc.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9494354724884