Septembrie 12, 2017
Balkan Pharmaceuticals - Responsabilitate socială
Responsabilitatea socială și activitatea Balkan Pharmaceuticals e cu mult mai largă decât se consideră. Luând decizii, compania ea în vedere posibilele consecințe ale acțiunilor sale pentru părțile cointeresate, mereu construiește serviciul bazându-se pe principiile de sinceritate și onestitate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gheorghe Apostol - Reprezentant Balkan Pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals ajută la combaterea cancerului

Noi lucrăm în domeniul farmaceutic. Vânzările preparatelor medicamentoase neapărat sunt legate de viața și sănătatea oamenilor, de aceea noi des ne întâlnim cu niște situații, când responsabilitatea identifica următorii pași.

Din 2010 Balkan Pharmaceuticals participă la ofertele de stat și aduce producția sa în spitale și în centrele medicale din toată republica. Pe parcursul colaborării de mare amploare s-a format relații profesionale bune cu reprezentanții instituțiilor medicale, de aceea, când ni se adresează după ajutor, noi facem tot posibilul, ca să ajutăm.

În cadrul campaniei Săptămâna Anticancer compania Balkan Pharmaceuticals a oferit gratuit Institutului Oncologic 600 de pachete „Letrozol” și 600 de pachete „Anastrozol” în suma totală de 1,5 milioane de lei. Acestea sunt preparate antihormonale, care în majoritatea cazurilor se prescriu la pacienții cu diagnoza de cancer la piept sau cancer la uterul cervical. Scopul acestor medicamente – să oprească generarea anumitor hormoni, altfel boala va progresa.

Când pe piața farmaceutică din RM era lipsă acută de „Piridostigmină”, compania Balkan Pharmaceuticals la comanda de stat, în ordine de urgență, a produs și a livrat acest preparat în spitalele și în centrele medicale din toată republica.

Din 2010 până în 2016 compania Balkan Pharmaceuticals a oferit gratuit Institutului Oncologic un șir de preparate în sumă totală de 12 milioane de lei.

 

Balkan Pharmaceuticals - pentru un mod sănătos de viață

Noi suntem convinși, că un mod sănătos și activ de viață protejează. Balkan Pharmaceuticals contribuie la promovarea modului activ de viață, susține sportivii începători și pe cei care sunt deja de mult timp în sport. În așa mod, compania a început să finanțeze echipa de fotbal FC Grătiești, care în semn de mulțumire pentru susținere a redenumit denumirea în Balkan Pharmaceuticals. În această perioadă băieții au devenit campioni în diviziunile B și A, iar acum participă cu un mare succes în Liga Națională. De asemenea noi susținem activ clubul de juniori de lupte orientale DAX Club.

Georgel Bacinschi

Directorul reprezentanței Balkan Pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals - pentru creșterea profesională a medicilor

Compania Balkan Pharmaceuticals contribuie la creșterea profesională a medicilor, la stagiul lor, la acomodarea cu informația actuală.

Datorită finanțării noastre a apărut în lume Farmacoterapia Afecțiunilor Stomatologice, Marketing Farmaceutic, Farmaco și fitoteapia în ginecologie, medicamente – baza farmacoterapiei raționale ș.a. Finanțarea cercetărilor științifice și publicarea materialelor de studii în sfera farmaceutică reprezintă partea corporativă strategică a responsabilității sociale Balkan Pharmaceuticals.

În acest an, din 14 până pe 18 iunie în București a avut loc Congresul Național al Urologilor (ROMURO), unde au evoluat specialiștii de vârf din Europa și România. Compania Balkan Pharmaceuticals a susținut participarea a 18 urologi din Moldova. Noi suntem convinși, că participarea în cel mai important congres din Europa Orientală, schimbul de experiență și cunoștințe cu specialiștii de vârf contribuie la creșterea profesională a medicilor noștri, asta semnifică înbunătățirea nivelului de diagnostică și tratare. Compania Balkan Pharmaceuticals acordă o mare atenție acestei întrebări și oferă o largă alegere de preparate urologice.

 

Dinu Manole

Executorul obligațiunilor șefului diviziunii relațiilor internaționale Academiei Gestionării Publice

Din reportaje și știri este cunoscut cu ce fel de greutăți de finanțe se confruntă instituțiile medicale în țara noastră. Așa a apărut ideea Maratonul Solidarității. Scopul lui – acumularea mijloacelor pentru Institutul Oncologic. Noi ne mândrim că am fost primii, care am evoluat cu astfel de inițiativă. Doi ani la rând noi în mai îi adunăm pe acei, care sunt pregătiți să ajute. Fiind la curent despre activitatea socială a Balkan Pharmaceuticals, noi am hotărât să îi cerem ajutorul. Ei rapid au dat răspuns la rugămintea noastră și foarte tare au susținut inițiativa noastră.

În primul an pentru mijloace, adunate în cadrul Maratonul Solidarității, a fost procurat un pat special pentru copiii cu deficiențe oncologice. În acest an din mijloacele oferite au fost cumpărate preparatele necesare. Noi îi mulțumim companiei Balkan Pharmaceuticals pentru susținerea inițiativei noastre, pentru ajutorul social activ oamenilor.

 

Citește continuarea în revista AQUARELLE septembrie 2017!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0479345321655