Martie 21, 2017
Anti-îmbătrânire probleme ale pielii. Ce sunt umpluturi?
Problemele de piele ce apar odată cu vârsta pot fi rezolvate cu ajutorul unei modalități destul de cunoscute deja. Fără a recurge la metode radicale precum intervențiile chirurgicale, specialiștii ne recomandă utilizarea fillerelor. Viitorul aparține anume acestor metode de întinerire care aproape că nu deteriorează pielea, iar rezultatul este vizibil după câteva zile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ce este un filler?

Termenul „filler” provine de la englezescul „fill” (a umple). Injecțiile umple volumul de sub piele și luptă astfel cu ridurile. Zona de acțiune: regiunea pomeților, cutele nasolabiale, pielea din jurul ochilor. Cosmetologii preferă gelurile pe bază de hidroxiapatită de calciu, colagen și acid hialuronic.

ACIDUL HIALURONIC

Umple ridurile cu umiditate, adânciturile din jurul ochilor si cutele nasolabiale, netezește suprafața pielii. Dacă rezultatul te-a dezamăgit, fillerul se îndepărtează cu ajutorul unei enzime speciale.

COLAGENUL

Este una dintre proteinele principale ale țesutului conjunctiv, prezent în cantități mari în cartilaje, oase și piele. Colagenul pentru injecții este obținut din pieii de vițel sau sintetic. Gelurile pe bază de colagen se păstrează în piele aproximativ 9 luni. În tot acest timp, celulele încearcă să dizolve materialul străin. Astfel, se stimulează producerea propriului colagen.

Hidroxiapatita de calciu

Preparatul este obținut din coralii marini Porites care au trecut procesul de prelucrare la temperaturi înalte. Acestea se utilizează pe scară largă în stomatologie și traumatologie. Reacțiile inflamatorii după procedură sunt extrem de rare. Prin utilizarea gelului și granulelor de hidroxiapatită de calciu, începe producerea intensivă a colagenului și elastinei. Efectul este vizibil aproximativ în 10 luni.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4316663742065