Ianuarie 10, 2018
Aniversare cu schimbare: Vezi cum a sărbătorit ziua de naștere Emilian Crețu
Excentricul stilist și prezentator Tv de la noi din țară și-a schimbat look-ul în pragul aniversării sale. Emilian Crețu a devenit peste noapte - blond.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, stilistul Emilian Crețu și-a sărbătorit ziua de naștere cu un nou look. Ca de obicei, a frapat prin schimbarea sa, pentru că, de data aceasta, Emilian a devenit blond.

 

Și-a dorit să-și înceapă noul an, cu o schimbare, astfel, Emilian a pledat pentru schimbarea de look, pe care și-a făcut-o cadou, de bună voie. 

 

Actorul, prezentatorul, și stilistul a sărbătorit ziua lui de naștere alături de prietenii săi. Ei s-au distrat de minune, iar Emilian și-a surprins prietenii ieșind dintr-o cutie pe care a decorat-o cu poze haioase de-ale lui.

 

De asemenea, Emilian Crețu a avut parte de multe baloane de culoarea galbenă, și de un tort apetisant. Printre invitații la petrecere au fost și multe vedete autohtone.

Noul look a lui Emilian Crețu arată armonios, și-i stă de minune. Se pare că artistul se simte bine în noua sa ipostază. 

 

Amintim că, actorul Emilian Crețu s-a născut la 5 ianuarie 1987, la Telenești. Și-a făcut apariția în spațiul viral în anul 2015, după ce a încântat cu umorul, care atingea sfera socială, economică și  politică, deghizându-se în personaje comice, sute de oameni, având mii de vizualizări. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72771549224854