Ianuarie 08, 2018
Samsung The Frame - decizie stilată pentru noul an
Tehnologia inovatoare de la Samsung îi surprinde chiar și pe cei mai exigenți utilizatori. Una din cele mai noi inovații, este televizorul Samsung The Frame – care prezintă combinația unică dintre calitate și stil. Poți să cumperi aceast televizor numai în rețeaua de magazine Maximum.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cumpărăturile mult așteptate
Anul Nou - este sărbătoarea care te face să vrei să lași tot ce este vechi și negativ în anul care a trecut, pentru a începe noul an cu noi forțe și noi obiecte în jurul tău. Este o tradiție minunată, ca de Anul Nou să-ți schimbi garderoba, să-ți decorezi interiorul casei, sau să-ți achiziționezi tehnică de ultima generație. 

Dacă demult visezi la un nou televizor, este timpul să ai noul model inovator The Frame de la Samsung. Pentru a fi într-un pas cu tendințele din lumea modernă, poți să achiziționezi noua tehnică de la Samsung, prin intermediul rețelei de magazine Maximum.


Tehnica și arta
Televizorul  Samsung The Frame – este una din cele mai discutate apariții în lumea tehnologiilor pe piața de la noi.  Acest televizor nu este doar un televizor 4K UHD, el este un element nemaipomenit pentru casa dumneavoastră. Designerii s-au străduit să-i confere televizorului, în primul rând, acel designe, pentru a se armoniza perfect cu orice decor, în orice cameră. 

Televizorul nu are cabluri, nu are nici ecran negru, pentru că, după ce el este stins, televizorul se transformă automat într-un tablou, mulțumită regimului Art Mode. Televizorul-Smart The Frame are un senzor de mișcare, astfel, dacă în cameră nimeni nu stă, atunci, televizorul automat dezactiveză imaginea pe ecran, iar dacă cineva intra, atunci apare regimul Art Mode. Sunt peste 100 de variante de tablouri, astfel poți să-ți alegi tabloul care este pe placul tău.  

Cu ajutorul televizorului Samsung The Frame, casa ta va fi transformată într-o minune. Dacă nu ești indiferent față de artă, și dacă își dorești în noul an să îți schimbi interiorul locuinței, atunci, Samsung The Frame poate să îți împlinească dorința.

Excluziv la  Maximum
Rețeaua de magazine Maximum – este unica rețea din Moldova, care are cea mai largă gamă de televizoare Samsung. Dacă prețuiești lucruri exclusive, dacă ești în trend, și dorești ca mereu să fii la curent cu ultimele tendințe, atunci rețeaua de magazine Maximum – este decizia cea mai bună. 
Doar la Maximum puteți să vă cumpărați televizorul Samsung The Frame cu o garanție din partea reprezentantului oficial Samsung în Moldova.

Televizorul Samsung The Frame – este o combinație unică  dintre calitate și stil!

 

Citește continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna ianuarie-februarie 2018. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86810088157654