Noiembrie 24, 2017
Află cum se pregătește interpreta Viola Julea să devină mămică
Cântăreața cu nume sonor - Viola Julea, este prietena renumitului basist autohton, Alex Calancea. Nu au făcut nuntă, și totuși, sunt împreună de mai mulți ani. Mai mult ca atât, cei doi au anunțat că, în curând vor deveni pentru a doua oară părinți. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cuvintele cheie care o reprezintă pe cântăreața Viola Julea ar fi fost acestea - Muzică, talent și armonie! Chiar dacă s-a născut departe de meleagurile moldave, în ziua de astăzi, Viola Julea trăiește la Chișinău, unde se simte foarte bine. Aici l-a găsit pe chipeșul basist - Alex Calancea, alături de care îl educă pe fiul lor Damian. Tot aici și-a găsit inspirația, iubirea și echilibrul. Iar curând, în familia Calancea, va apărea cel de-al doilea copilaș.

 

Fotografia postată de Viola Julea.

 

Starea mea (de graviditate) nu este un motiv pentru care aș fi putut să renunț la concerte și la înregistrări. Mă simt foarte bine, și sunt convinsă că, fiind gravidă, nu am motive pentru a mă simți slăbită și neajutorată. Dacă sunt viitoare mămică, încă nu înseamnă că pot să-mi permit să nu fiu punctuală, sau să fac lucruri ciudate. Sunt deprinsă să fiu responsabilă și să lucrez calitativ. 

De asemenea, nu renunț nici la predarea orelor la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice. 

 

Картинки по запросу viola julea alex calancea


Fiul nostru Damian, la fel ca și tatăl său, când a aflat că va avea un frățior sau surioară, s-a bucurat foarte mult. Am înțeles pentru a mia oară, că el este un adevărat bărbat, care este foarte înțelegător, responsabil, emotiv și iubitor. 

 

 

Preferințele alimentare nu s-au schimbat, de când sunt gravidă. Familia noastră mănâncă sănătoslegume, fructe și carne de casă. Uneori, gătesc pentru băieții mei clătite și chec, aceste gustări le plac foarte mult.

Yoga n-o mai practic, în primul rând, nu reușesc... (zâmbește)

Nu sunt geloasă, Alex lucrează cu băieții lui, nu este înconjurat de femei frumoase, (zâmbește) 

Похожее изображение
 

Secretul armoniei în relația noastră constă din aceea că avem încredere reciprocă, și că fiecare se ocupă cu ceea ce-i place, ne dăm libertatea, atât de importantă într-o relație.

 

 

Pentru viitorul apropiat, am în plan să prezint publicului două compoziții, una dintre care este un colind.

Noi îi dorim o sarcină ușoară Violei Julea, și așteptăm noi delicii muzicale și originale de la ea. Multă inspirație și succes!

 

Text: Victoria Kirilov

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92271447181702