Mai 29, 2017
Cupluri celebre care au făcut sex în public
Vedetele internaționale știu foarte bine că sunt mereu în centru atenției, dar oricum uneori nu-și pot menține sentimentele...

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Drew Barrymore și Fabrizio Moretti

Drew Barrymore a fost căsătorită de trei ori, dar în situație bizară actrița a nimerit împreună cu boyfriend-ul ei, muzicianul Fabrizio Moretti, cu care a fost împreună din 2003 până în 2007. Cuplul a fost prins făcând sex în toaleta teatrului de operă. Administrația dorea să-i aresteze pentru încălcarea ordinii publice, dar au fost iertați.

 

Angelina Jolie și Billy Bob Thornton

Angelina Jolie și cel de-al doilea soț al ei, actorul Billy Bob Thornton, a fost unul din cele mai controversate cupluri din anii '90. Ei purtau la gât flaconașe cu picături de sânge al partenerului, se tatuau împreună și discutau deschis despre viața lor personală. Pe covorul roșu de la MTV Movie Awards – 2000 Billy a recunoscut că tocmai a făcut sex cu Angie pe bancheta din spate a limuzinei.

 

Kristen Dunst și Jake Gyllenhaal

Cândva, acest cuplu era unul din cele mai fierbinți cupluri din Hollywood. „Am încercat să aducem mai multă viață în relația noastră, făceam sex în mașină, în baie, în mare” - a mărturisit actrița într-un interviu. Oricum cuplul s-a despărțit.

 

Miley Cyrus și Liam Hemsworth

Tot Hollywood-ul cunoaște că Miley Cyrus și Liam Hemsworth a făcut sex șa petrecerea Vanity Fair din 2012, încât însăși artista nu neagă acest fapt.

 

Chrissy Teigen și John Legend

În aprilie 2016 la Chrissy Teigen și John Legend s-a născut fiica Luna, de aceea acum pasiunea în familia celebrităților s-a potolit puțin. Dar într-un interviu John a povestit că la începutul relației lor aceștia au făcut sex în avion sub plapumă când zburau spre Thailanda.

 

Hugh Grant și o prostituată

S-ar părea că Hugh Grant ar putea obține orice femeie, dar acesta a ales să angajeze o prostituată. În vara anului 1995 actorul a fost arestat în Hollywood pentru sex oral în mașină. Frumoasa de pe stradă a devenit populară în câteva zile, dar pentru logodnica lui Grant, actrița Elizabeth Hurley, asta a fost o puternică lovitură. De la început Hurley a iertat înșelătorul, dar mai târziu s-a răzgândit și s-a despărțit de el.

 

Scarlett Johansson și Benicio del Toro

Actorul Benicio del Toro este mai mare decât Scarlett cu 17 ani, dar asta nu a oprit cuplul. În 2004 între aceștia a fost o aventură scurtă, dar foarte pasională. Aceștia au făcut sex chiar în liftul hotelului.

 

Jennifer Lopez

Cel mai neobișnuit loc în care ai făcut sex?” - au întrebat odată jurnaliștii de Jennifer Lopez „Balconul”-fără ezitare a răspuns interpreta, fără a preciza numele norocosului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55008983612061