октябрь 30, 2012
Singapore. La limita fantasticului
Oricine care a auzit sau a citit despre Singapore ar vrea, probabil, să se pomenească pe puntea de observaţie a hotelului Marina Bay Sands şi să înoate în cea mai renumită piscină din lume.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Oricine care a auzit sau a citit despre Singapore ar vrea, probabil, să se pomenească pe puntea de observaţie a hotelului Marina Bay Sands şi să înoate în cea mai renumită piscină din lume. Vă amintesc că complexul hotelier Marina Bay Sands din Singapore are în partea superioară o piscină fără margini, din care apa pare să se scurgă în eternitate.     

În noiembrie mergem în Singapore!

Uimitor

Absolut curat

Singapore este un oraş tropical, de aceea ploile sunt un fenomen obişnuit în această regiune. Pentru a proteja pietonii de apă, în multe locuri au fost construite deasupra trotuarelor acoperişuri de protecţie. În general, curăţenia este particularitatea de bază a Singapore-ului. Străzile şi trotuarele sunt absolut curate, urnele sunt îngrijite şi amplasate la distanţe atât de mici, încât nici nu reuşeşti să te gândeşti unde ai putea arunca gunoiul. În plus, în Singapore nu ai cum să calci peste o gumă de mestecat, pentru că acestea pur şi simplu nu există aici! Gumele nu se vând nicăieri, iar importarea acestora este interzisă.    

Aproape aceeaşi intoleranţă autorităţile o manifestă şi faţă de fumat. Ce-i drept, acesta nu este interzis complet, dar restricţiile sunt considerabile. Fumatul este permis doar în locurile speciale. De obicei aici se află urne dotate cu scrumiere. Uneori astfel de urne sunt instalate în scuarurile cu bănci, însă acest lucru poate fi văzut destul de rar, de aceea de cele mai dese ori eşti nevoit să fumezi stând în picioare.  În restaurante, cafenele, baruri, hoteluri şi alte locuri fumatul este interzis. Pentru încălcarea acestei reguli se aplică o amendă considerabilă. Printre altele, în Singapore se aplică amenzi pentru orice încălcare a ordinei şi curăţeniei.

 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE noiembrie-2012

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.6838321685791