март 31, 2014
Lumea mea: Olia Tira
În această lună am cerut permisiunea unei interprete îndrăzneţe şi gata de a experimenta să tragem cu ochiul la garderoba acesteia şi am găsit multe lucruri interesate.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Nu există nimeni în industria muzicii noastre uşoare o altă interpretă care să-şi schimbe imaginea cu aceeaşi uşurinţă şi dezinvoltură precum Olia Tira. E gata să facă multe experimente precum să îşi radă părul de pe ceafă, să se tundă bob, să se vopsească roşcată, să poarte pantaloni şi jachete din piele, să adopte un stil vestimentar romantic, să îşi facă bucle în păr sau să poarte rochii lungi, până la pământ.

În această lună am cerut permisiunea unei interprete îndrăzneţe şi gata de a experimenta să tragem cu ochiul la garderoba acesteia şi am găsit multe lucruri interesate: articole scumpe de brand şi hăinuţe pescuite de ochii ageri ai gazdei la târgurile de vechituri, accesorii elegante şi costume de scenă îndrăzneţe – în fine, puteţi să trageţi chiar dvs. cu ochiul!

Colierul

Anul acesta am fost adepta colierelor masive. Îmi plac aranjamentele originale, pietrele mari, combinaţiile ingenioase. Aceste trei coliere le-am achiziţionat în timpul unei singure vizită într-un magazin Zara. Completează şi complimentează perfect aproape orice ţinută: pulovere,rochii, cămăşi clasice.

Inelul

Acest inel cu diamante l-am primit de la Roma (soţul Oliei  – nota redacţiei) de Revelion în 2013. Nu-l scot niciodată de pe deget, este cea mai luxoasă şi adorată bijuterie din colecţia mea.

 

Ceas

Poate este ceva mistic la mijloc, dar de fiecare dată când îmi iau un ceas nou, cel vechi se defectează. (Zâmbeşte). Acest ceas semnat marca TISSOT mi l-a dăruit soţul la Revelionul 2014, a fost dragoste la prima vedere. Iar ceasul cu cureluşă maronie semnat FOSSIL mi l-am dăruit singură. Îmi plac ceasurile universale, cu design elegant – se combină perfect cu absolut orice.

Parfumul

Aleg parfumurile în funcţie de starea de spirit pe care o am la un moment sau altul. Acum preferatul meu este – Gucci Premiere. Parfumul Midnight Rain semnat La Prairie l-am primit cadou, i îl folosesc periodic, are ceva cu totul ademenitor. Nu ştiu ce mă atrage mai mult l parfumul Sensuous semnat Estee Lauder…aroma în sine sau sticluţă: miniaturală, plată, îl pot purta chiar şi în cel mai mic clutch.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE aprilie-2014.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.87250590324402