апрель 29, 2013
În doi. Igor şi Tatiana Russu
Igor şi Tatiana Russu sunt un cuplu extraordinar şi interesant, iar comunicarea cu ei este o adevărată plăcere. El este angajat al Serviciului de securitate al Ambasadei SUA, iar ea gestionează activitatea Top English School of Today.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Igor şi Tatiana Russu sunt un cuplu extraordinar şi interesant, iar comunicarea cu ei este o adevărată plăcere. El este angajat al Serviciului de securitate al Ambasadei SUA, iar ea gestionează activitatea Top English School of Today. Sunt personalităţi complet diferite, dar cu siguranţă sunt creaţi unul pentru celălalt.

 

 

Povestea automobilului roşu, marca „Mosckvitch”  

Tatiana: Povestea noastră a început cu mult timp înainte ca cineva dintre noi să se gândească la întemeierea unei familii. În acea primăvară verişorul meu a fost recrutat în Forţele Armate, iar eu împreună cu mama şi mătuşa urma să-l petrecem. A fost trimis în Armenia. Mătuşa plângea atât de tare, încât în aceeaşi seară am venit să-l vizităm în cazarmă, ca să ne mai luăm încă o dată rămas bun. Dar oricât l-am fi căutat cu privirea şi oricât l-am fi strigat, nu a ieşit. Înnoptase deja şi vroiam să ne întoarcem acasă, când mătuşa observase un „Mosckvitch” roşu, în care era un recrut împreună cu părinţii lui. Mătuşa începuse să discute cu mama tânărului. Stăteam ceva mai departe de ei, iar interesul faţă de aceşti oameni mi s-a trezit doar în clipa în care am auzit „Bălţi”. Intenţionam la acel moment să aplic la Universitatea de Stat din Bălţi. Se părea că tânărul (al cărui chip nu-l văzusem, fiind întuneric) era student la aceeaşi universitate, la facultatea de limbi străine. Era tăcut şi la toate întrebările mele răspundea scurt: „Dacă vei fi admisă – vei afla”. Nici măcar nu l-am întrebat cum se numeşte. 

 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE mai-2013

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



читайте также
SQL exec time = 0.97110271453857