Май 04, 2014
Dezintoxicarea de primăvară: purificare totală
Dietele rapide, atât de populare cândva, nu se mai numără printre preferinţele domnişoarelor preocupate de greutatea corporală. În cele din urmă, sănătatea a triumfat asupra siluetelor „exagerat” de slabe şi dureroase.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Dietele rapide, atât de populare cândva, nu se mai numără printre preferinţele domnişoarelor preocupate de greutatea corporală. În cele din urmă, sănătatea a triumfat asupra siluetelor „exagerat” de slabe şi dureroase, iar grija pentru bunăstarea propriului organism a făcut ca dezintoxicarea să devină din ce în ce mai populară.

Să trecem direct la subiect!

Fie că ne place sau nu, stilul de viaţă modern ne face să ne „bombardăm” organismul cu toxine. Aici, nu este vorba doar de consecinţele unui regim alimentar necorespunzător, ci şi de efectele nefaste ale ecologiei, materialelor anorganice şi produselor cosmetice. Bineînţeles, încă de la naştere suntem înzestraţi cu acea „proprietate” de auto-purificare împotriva substanţelor nocive, astăzi însă, organismul nu mai este capabil să facă fată de unul singur. În cazul de faţă, dezintoxicarea reprezintă soluţia perfectă.

Dezintoxicarea reprezintă o „curăţenie generală” a organismului. Esenţa acestui proces constă în urmarea unui anumit regim alimentar, excluzând produsele dăunătoare şi optând pentru cele sănătoase. Dezintoxicarea implică, de asemenea, odihnă adecvată şi mult sport. În urma acestei purificări, vă veţi înviora văzând cu ochii: veţi scăpa de kilogramele în plus, vă veţi întări sistemul imunitar, veţi obţine o piele sănătoasă şi un ten radiant, şi nu în ultimul rând, vă veţi încărca din plin cu energie pozitivă.

Pregătiţi pentru detoxifiere

Potrivit nutriţioniştilor, primăvară este cel mai bun moment pentru detoxifiere. Tocmai în această perioadă a anului, organismul este pregătit pentru „curăţenie”. Însă nu putem să începem acest proces de purificare fără ca să ne pregătim din timp pentru el. Etapa de pregătire poate dura de la câteva săptămâni la o lună – totul depinde de seriozitatea intenţiei şi rezultatelor aşteptate. Această fază de pregătire a organismului presupune eliminarea treptată a produselor alimentare obişnuite, dar nesănătoase în favoarea celor neobişnuite, dar sănătoase: înlocuiţi pâinea albă cu pâine integrală, shake-urile din lapte cu fructe etc.

Durata dezintoxicării reprezintă o chestiune de voinţă. Acesta poate varia de la câteva zile până la o lună. Deşi această implică nişte restricţii alimentare de o durată mult mai îndelungată: din acest moment, regimul Dvs. alimentar trebuie să fie constituit numai din produsele alimentare corespunzătoare.

S-o luăm de la început

Legumele crude

În fruntea listei cu produse necesare dezintoxicării stau legumele verzi. Acestea conţin clorofilă, care ajută la eliminarea metalelor grele, erbicidelor şi pesticidelor, de asemenea, purifică sângele şi îl îmbogăţeşte cu oxigen. Cele din familia cruciferelor sunt deosebit de utile: varza simplă, varza de Bruxelles, conopida, broccoli. Acestea conţin mai multă vitamina C decât orice citric, iar datorită prezenţei fibrelor, curăţă intestinele.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE mai-2014.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.77580380439758