июнь 28, 2012
Bărbatul lunii Isidor Şendrea .
Părinţii mi-au educat de mic calităţi de lider. De când mă ţin minte, am tins spre mai mult. Eram primul la şcoală, primul în sport, primul la facultate.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Deţinătorul magazinelor Alina Cosmetics şi Emilia

Isidor Şendrea

S-a născut la data de 17 februarie 1976.

A absolvit Tehnicumul Financiar-Economic din Chişinău, specialitatea „Contabilitate”; Academia de Studii Economice din Moldova, facultatea „Finanţe”.

Proprietarul Reţelei de magazine Alina Cosmetics şi Emilia.

Directorul-general al  Sidal Grup.

Reprezentantul oficial pe teritoriul RM a mărcilor comerciale Savex, Pufies, Semana, Everbel, Teo, «Aist», Feya, tete-a-tete, Teo bebe, «San clin», Emeka, Sanita, Sanfor, Novax, Domi.

Starea civilă căsătorit, tatăl a doi copii.

Povestiţi-ne cum v-aţi deschis afacerea.

Părinţii mi-au educat de mic calităţi de lider. De când mă ţin minte, am tins spre mai mult. Eram primul la şcoală, primul în sport, primul la facultate. După absolvirea colegiului (aveam 18 ani) am mers să lucrez la bancă. Pe parcursul a doi ani de muncă la bancă mi-am dezvoltat abilităţi care ulterior m-au ajutat în carieră –  a fost o experienţă foarte bună, îndeosebi pentru un specialist tânăr, cum eram eu pe atunci. După absolvirea Academiei de Studii Economice din Moldova – combinam studiile cu munca – am decis să-mi deschid propria afacere. 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE iulie-august.

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!

 




конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.6932544708252