Februarie 04, 2021
Ziua Îndrăgostiților: Seară romantică alături de Akord
Ne apropiem cu pași grăbiți de Ziua Îndrăgostiților. Asta înseamnă că ați cumpărat cadoul, ați pregătit lumânările și decorul. Dar cum ar fi să nu petreceți seara în strictă intimitate și să aveți oaspeți? Cum ar fi să petreceți seara împreună cu băieții de la Akord? Nu este o glumă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Formația a lansat un concurs pe pagina oficială de Instagram. Condițiile sunt simple. Trebuie să urmăriți pagina trupei, să distribuiți poza care anunță concursul în story și să lăsați în comentarii numele persoanei, alături de care veți sărbători de Ziua Îndrăgostiților. Câștigătorul va fi anunțat vinerea viitoare. 

Producătorul Akord, Iurie Badicu, a precizat pentru aquarelle.md că băieții vor oferi un recital Live, de 30 de minute. Cât privește locația, aceasta va fi stabilită de comun acord cu băieții și cuplul de câștigători. Mai mult decât atât, cuplul de îndrăgostiți pot să-și invite și gașca la mini-spectacolul, pe care îl va oferi Akord. 

În condițiile în care câștigătorii concursului vor fi din Diaspora, Iurie Badicu a subliniat că există loc de discuție pentru deplasarea băieților.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76946568489075