Martie 09, 2023
Volodimir Zelenski, mesaj de felicitare cu ocazia Zilei internaționale a femeii: „Salvează, vindecă, luptă pentru Ucraina”
Președintele ucrainean Vladimir Zelenski a adresat un mesaj de felicitare femeilor, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii. Acesta le-a mulțumit femeilor pentru ceea ce fac pentru Ucraina. Totodată, liderul de la Kiev i-a mulțumit soției sale pentru copiii pe care îi au și pentru faptul că sunt mereu îndrăgostiți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Cred că este important să le mulțumim exact astăzi. Să le mulțumim tuturor femeilor care muncesc, predau, studiază, salvează, vindecă, luptă. Luptă pentru Ucraina. Să ne amintim și să le mulțumim tuturor femeilor care și-au dat viața pentru țara noastră. Să le mulțumim mamelor noastre pentru faptul că, atâta timp cât mama ta este în viață, te poți simți ca un copil. Să le mulțumiți celor dragi pentru respectul și puterea voastră”, a spus Vladimir Zelenski.

În mesajul său, președintele ucrainean și-a exprimat recunoștința pentru mama și soția sa, Olena Zelenski, transmite newsmaker.md

„Astăzi este Ziua Internațională a Femeii, ziua de luptă pentru drepturile femeilor. În fiecare an, în această zi, aduc mulțumiri. Îi mulțumesc mamei mele, o sun. Îi mulțumesc pentru că ne-a respectat întotdeauna în familia noastră. Îi mulțumesc soției mele. Pentru faptul că suntem împreună, îndrăgostiți, și pentru faptul că avem copii atât de frumoși. Mulțumesc femeilor care lucrează cu mine. Și este foarte important că suntem egali ca și colegi”, a mai spus președintele.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1520380973816