Decembrie 06, 2022
Victoria Beckham și Eva Longoria, petrecerea în pijama a soțiilor disperate. Ce au făcut după?
Sunt cele mai bune prietene și chiar dacă Victoria Beckham nu a jucat niciodată în ”Neveste disperate”, fosta Gabriella Solis o învață de fiecare dată cum stau treburile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Superbele dive care dau tonul în modă au organizat o zi relaxantă ca între fete. Vedetele au documentat o pregătire ”corectă” atunci când vrei să ieși în oraș și să te distrezi.

Eva Longoria și Victoria Beckham (4) jpg 

Căci apoi au ieșit la cina festivă de la Hotel Londoner și au făcut-o cu mare stil. Deși amândouă sunt trecute de 45 de ani, au siluete adolescentine și le leagă pasiunea comună pentru modă, sport și un stil de viață sănătos. Soții Beckam sunt prieteni de familie cu soții Longoria – Baston și se văd ori de câte ori au ocazia. Eva nu a lipsit nici de la nunta lui Brooklyn, când Victoria Beckham a fost soacră mare. Și ori de câte ori se poate, îmbrăcă creațiile prietenei sale designer.

Eva Longoria și Victoria Beckham

Victoria Beckham a postat pe contul său de socializare imagini adorabile în timp ce stăteau la o mică bârfă în bucătărie și la un pahar. Întocmai ca nevestele disperate din clanul cărora Eva Longoria a făcut parte și a scris istorie. Remarcăm că și în haine de casă, sunt la fel de atrăgătoare.

Eva Longoria și Victoria Beckham

Iar când s-au schimbat, au fost de-a dreptul spectaculoase.

Eva Longoria și Victoria Beckham

Cina cu ștaif British Vogue's Forces For Change a avut loc duminică și încă o dată s-au completat, cu o apariție alb-negru. Eva a îmbrăcat o rochie neagră mulată, care i-a pus în evidență rotunjimile apetisante, în timp ce Victoria Beckham a optat pentru o interesantă rochie albă, ultra decoltată și decupată, perfectă pentru silueta sa androgină.

Eva Longoria și Victoria Beckham

Eva Longoria și Victoria Beckham

Eva Longoria a purtat poșeta care face parte din ultima colecție de accesorii a Victoriei și care are un mega succes.

Eva Longoria și Victoria Beckham

Eva Longoria și Victoria Beckham 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1105813980103