Aprilie 17, 2024
Victoria Beckham împlinește 50 de ani. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis soțul său, David
David Beckham i-a transmis soției sale, Victoria, un mesaj de „La mulți ani” pe pagina sa de Instagram, cu ocazia împlinirii a 50 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

David Beckham i-a transmis soției sale, Victoria Beckham un mesaj de „La mulți ani”, pe pagina sa de Instagram, cu ocazia împlinirii a 50 de ani, scrie alephnews.ro

Fostul căpitan al Angliei a împărtășit un montaj cu amintiri ale perechii pe Instagram, inclusiv clipuri cu dansul cuplului de renume mondial și spectacolul fostei Spice Girl.

Clipul scurt începe cu imagini cu fiul ei, Brooklyn, când era copil mic, urându-i la mulți ani, adăugând „Te iubesc mult mai mult decât lumea”, înainte de a răsfoi fotografiile și videoclipurile cu Victoria în copilărie și primele clipuri ale cântăreței. .
More Than A Woman de la Bee Gees joacă fragmente din culise din Posh Spice, urmate de clipuri ale nunții super-cuplului și filmări cu copiii lor Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper în creștere.

Alături de postare, David a scris: „La mulți ani frumoasei mele soții… Pe măsură ce te îndrepti spre această zi de naștere, ar trebui să te uiți înapoi și să fii mândru de ceea ce ai realizat, ați realizat și ceea ce ați construit, mirodenie elegantă, femeie de afaceri și, bineînțeles, căsătoria cu o persoană. căpitanul Angliei.

„Dar cel mai mare succes al tău sunt copiii tăi, îi ghidezi, îi iubești și îi înveți… Ei te iubesc dincolo de cuvinte, cu toții te iubim atât de mult. Să ai o zi specială pe care o meriți pe toate. 50 și se potrivesc”.

Răspunzând la mesajul de naștere, cântăreața și creatoarea de modă a scris: „Vă iubesc atât de mult”.

Cuplul puternic a marcat cea de-a 25-a aniversare a nunții în iulie.

Anul trecut, într-o serie de documentare Netflix, intitulată „Beckham”, David a vorbit despre ascensiunea sa la faimă ca fotbalist și despre relația sa cu Victoria, cu care s-a căsătorit în 1999.

Image may contain Victoria Beckham Fashion Adult Person Black Hair Hair Clothing Robe Head Face and Photography



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9939522743225