August 25, 2023
Viața lui Pierce Brosnan, o listă nesfârșită de tragedii. Părinții l-au abandonat, iar soția și fiica au murit răpuse de aceeași boală
Unul dintre cei mai frumoși actori de la Holywood și cel care făcut milioane de femei să se îndrăgostească de el după ce l-a interpretat pe James Bond, Pierce Brosnan nu a avut deloc o viață ușoară. Cu zâmbetul său de învingător și personalitatea sa calmă, probabil nu ai ghici că viața lui a fost un șir de tragedii. A fost abandonat de părinți, iar la 4 ani a rămas singur pe lume. Când credea că a găsit fericirea, soția lui s-a stins răpusă de cancer ovarian. Câțiva ani mai târziu, avea să își vadă fiica suferind până la moarte de aceeași boală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Talentatul actor s-a născut în Irlanda pe 16 mai 1953. Tatăl lui l-a abandonat imediat după naștere, iar când avea patru ani, mama lui nu a mai putut face față stresului de a crește singură un copil. A plecat la Londra în căutarea unui loc de muncă și l-a lăsat pe micuțul Pierce în grija bunicilor.

Din păcate, aceștia au murit și el a rămas singur. Acesta a fost doar începutul listei de tragedii din viața lui.

Șapte ani mai târziu, pe când micul Pierce avea 11 ani, mama lui se întoarce, iar Pierce se mută într-un alt oraș și își cunoaște tatăl vitreg. Cu acesta Pierce Brosnan a văzut primul film din viața lui. Era James Bond Goldfinger, iar micul Brosnan a fost cucerit, scrie click.ro

Pierce Brosnan și-a câștigat existența înghițind foc la circ

Multă vreme, Brosnan a fost nefericit și și-a găsit cu greu calea în viață. La un moment dat, și-a găsit un hobby care avea să-i schimbe cursul vieții pentru totdeauna. O vreme, Pierce Brosnan a fost „mâncător de foc” și a făcut spectacol pe stradă pentru trecători și a jucat chiar la circ.

Aceste spectacole l-au ajutat mai târziu să fie acceptat la Drama Center din Londra. În scurt timp a primit și primul rol principal în piesa The Red Devil Battery Sign a lui Tennessee Williams. Viața lui intrase pe un drum atât de frumos.

S-a îndrăgostit la prima vedere

Când a întâlnit-o pe Cassandra Harris, i-a căzut imediat cu tronc. Așa cum avea să povestească mai târziu „s-a îndrăgostit la prima vedere” de actrița australiană. Din păcate, ea nu a simțit la fel pentru el — cel puțin la început! Privind înapoi la prima dată când s-au întâlnit, Harris își amintește că a crezut că era un „bărbat cu aspect amuzant” cu o „tunsoare scurtă”. Însă Pierce Brosnan a iubit-o nespus și a suferit la fel pentru ea.

 Photo by Kypros/Getty Images 

Harris era căsătorită la acea vreme și avea doi copii. Brosnan a așteptat câțiva ani ca ea să divorțeze pentru a-și vedea în sfârșit visul împlinit: acela de a fi cu femeia iubită. În 1980 s-au căsătorit. Iar câțiva ani mai târziu, când primul soț al lui Harris a murit, Brosnan i-a adoptat bucuros pe cei doi copiii ai soției lui: Christopher și Charlotte. Erau o familie fericită, dar totul s-a năruit.

image 

Boala care i-a luat fericirea

Pierce Brosnan și-a văzut împlinit și visul de a ajunge la Hollywood. A primit un rol principal într-un film care i-a deschis imediat calea spre celebritate.

Fericirea nu a durat mult. Dacă pe platourile de filmare totul era perfect, acasă, Brosnan suferea. Tatăl vitreg al lui Pierce, William Carmichael, s-a îmbolnăvit. Actorul l-a iubit nespus și a ales să fie lângă el. Și-a anulat toate planurile și i-a fost alături în fiecare secundă până când acesta a închis ochii.

Boala a lovit din nou. Harris, care se simțea tot mai obosită și tot timpul acuza dureri abdominale a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Diagnosticul a dat peste cap întrega lume a familiei Brosnan.

Când Harris a murit, a lăsat un gol imens în viața familiei ei, care nu a putut fi umplut niciodată. Nu numai că a pierdut-o, dar a trebuit să o privească și suferind.

Fiica Charlotte, aceeași boală

Când Charlotte a aflat că suferă de aceeași boală ca mama ei, i-a frâns inima lui Pierce Brosnan. A murit sub ochii tatălui ei vitreg la vârsta de 41 de ani.

Foto: Profimedia Images 

Brosnan își amintește de Charlotte ca fiind „fiica sa amuzantă, minunată”, persoana care a fost înainte de a se îmbolnăvi. A trebuit să privească o altă femeie pe care o iubea suferind în același mod ca mama ei, femeia pe care Brosnan a iubit-o toată viața și a cărei moarte i-a sfâșiat sufletul.

Aceeași boală necruțătoare i-a luat și o prietenă

Brosnan era încă îndurerat de pierderea fiicei sale când a auzit o veste mai tragică. Poate că a fost doar o prietenă, dar erau suficient de apropiați pentru a o considera ca pe o familie. La doar trei ani după ce și-a pierdut fiica, buna sa prietenă Beau St. Clair a murit. Și ea a pierdut aceeași luptă cu cancerul ovarian.

Pierce Brosnan a spus la un moment dat „durerea devine o parte de neșters din tine”.

image



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.3562648296356