Noiembrie 15, 2022
Thalia, mari probleme de sănătate. Cum a aflat artista că suferă de dislexie și boala Lyme
Deși este mereu cu zâmbetul pe buze atunci când își face apariția la un eveniment sau concert, Thalia a trecut prin momente dificile, după ce medicii au descoperit că suferă de dislexie și boala Lyme. Problemele de sănătate nu au ocolit-o și de cele mai multe ori, vedeta mărturisea că se simte copleșită de situația prin care trece.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De-a lungul anilor, Thalia s-a confruntat cu probleme de sănătate grave, cauzate de cele două diagnostice pe care i-au pus medicii. Chiar artista mărturisea în cadrul unui interviu că i-a fost foarte greu să treacă peste multe episoadele în care se simțea copleșită de situația în care se află

Thalia suferă de boala Lyme de 14 ani

În urmă cu mai mulți ani, artista povestea în fața fanilor momentul în care a aflat că suferă de boala Lyme. Deși nu s-a descoperit niciun tratament, Thalia trebuie să respecte un stil de viață sănătos, reducând astfel efectele negative ale bolii.

Și nivelul de stres contează în astfel de situații, mai ales că Thalia a încercat mai multe tratamente, dar fără îmbunătățiri.

Și cum o problemă nu vine niciodată singură, diva muzicii latino s-a confruntat încă din copilărie cu dislexia. Această boală împiedică oamenii să pronunțe corect anumite cuvinte, lucru care s-a observat în mai multe din piesele artistei.

Marimar' How Thalia's Telenovela Hit Landed On TikTok | uDiscover

Thalia se luptă cu această problemă de atunci, iar pe când era doar un copil, a fost marginalizată de ceilalți și chiar a ajuns să se simtă exclusă pe când doar visa la celebritate.

Chiar dacă suferă de dislexie, afecțiune care împiedică pronunțarea corectă a cuvintelor, multe dintre piesele care au fost apreciate la nivel internațional au fost scrise chiar de artistă, așa cum este cazul melodiei „Arrasando”.

Cât despre cauza care a provocat dislexia, Thalia mărturisea în cadrul unei emisiuni că totul a pornit de pe vremea când era doar un copil. Evenimentul care a afectat-o profund a fost moartea tatălui său, moment după care nu a mai vorbit un an.

Thalia Interview: 20 Questions – Billboard

După ce a căutat ajutor la mai mulți medici, specialiști au ajuns la concluzia că a suferit destul de mult în urma pierderii tatălui său și că nimic nu a putut umple golul lăsat de figura paternă în sufletul său.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91506266593933