Februarie 28, 2024
Teo Trandafir, dezvăluiri inedite despre relația cu fiica ei. Cu ce se ocupă Maia: „Își croiește drumul în viață”
Teo Trandafir a oferit mai multe detalii despre relația cu fiica ei, Maia, în vârstă de aproape 20 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Când Teo Trandafir a decis să o adopte pe Maia, avea 36 de ani, iar tânăra era doar o bebelușă de câteva luni. De-a lungul a aproape două decenii, și-au oferit sprijin reciproc și s-au dezvoltat împreună. Teo a fost întotdeauna foarte apropiată de fiica sa, dar recunoaște că dinamica relației lor a evoluat odată cu trecerea anilor, în special acum când Maia a devenit o tânără matură, scrie elle.ro

Devenind mama Maiei acum aproape două decenii, Teo Trandafir a întâmpinat numeroase dificultăți. Prezentatoarea a dezvăluit că fiica ei a fost adesea judecată de alți copii pentru faptul că este adoptată. Totuși, au depășit aceste obstacole cu înțelepciune și dragoste, ceea ce a consolidat și mai mult legătura dintre ele. Fosta prezentatoare TV a vorbit întotdeauna despre Maia ca despre un copil generos, cu o inimă mare, capabil de empatie și care i-a adus cea mai mare fericire de când a intrat în viața sa.

Teo Trandafir și Maia, primul pictorial împreună. Ce lecție importantă ...

Cu ce se ocupă Maia, fiica lui Teo Trandafir

În prezent, Maia, care are aproape 20 de ani, și-a schimbat prioritățile. Fiind în facultate, își dedică mare parte din timp studiilor, ceea ce a redus momentele petrecute împreună cu mama sa. Într-un interviu acordat pentru ciao.ro, Teo Trandafir a explicat cum relația dintre ea și fiica sa s-a modificat de-a lungul anilor.

„Maia este foarte bine, la vârsta la care își croiește drumul în viață. Lucrurile s-au mai schimbat, în curând face 20 de ani și nu mai avem aceleași activități împreună. Ne-ar plăcea foarte mult să găsim răgazul să vedem, ca de obicei, filme împreună. Ea îmi povestește cărți pe care eu nu apuc să le citesc și invers”, spune Teo Trandafir.

Teo Trandafir a declarat constant că momentul în care a devenit mamă a reprezentat punctul culminant al vieții sale. Chiar dacă inițial nu anticipase că va recurge la adopție, dorința profundă de a o avea pe Maia ca fiică a determinat-o să facă acest pas.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Cum se înțeleg cele două

Într-un interviu acordat pentru viva.ro în urmă cu ceva timp, Teo Trandafir a vorbit despre fiica ei. Vedeta a adus numai cuvinte de laudă la adresa tinerei, care devine o femeie independentă și foarte descurcăreață. Prezentatoarea TV a precizat că ea și Maia se sfătuiesc tot timpul și se susțin reciproc în orice decizie.

„Mâine-poimâine face 19 ani. Și e absolut bestială. Face exact ce o taie capul. Eu sunt lângă ea oricând are nevoie de mine. Dacă are nevoie de mine. Dacă nu, sunt acolo. Asta e important. Noi așa ne-am învățat. Sunt obiceiuri la care nu poți renunța. Pentru că, fiind dintotdeauna așa, nu ai cum să fracturezi o relație, la un moment dat. Când asta se întâmplă, înseamnă că unul dintre parteneri a pățit ceva cu capul. Dar noi, fiind zdravene amândouă – credem că suntem nebune, dar asta e cu totul altă discuție -ne sfătuim într-una. Dar avem și nebunia asta de telefon, care este foarte bună. Căci eu, dacă nu răspund, găsesc imediat mesaje pe WhatsApp: ‘Zi-mi ce fac?’ Acum, de exemplu, m-a rugat să îi cumpăr foi de dafin. Știu ce face cu ele. Scrie mesaje. Așa presupun. Că o să vreau să fac și eu. Știi că, dacă scrii mesaje pe foi de dafin ele se îndeplinesc? Foile de dafin se ard și miroase la noi în casă minunat. Purifică. E și ea la fel ca mine. Eu sunt ‘mai pe sanhal așa’ și pe tămâie, ea e mai degrabă cu foile de dafin. Fiecare cu ce consideră, dar facem același lucru.”

În ceea ce privește planurile de viitor ale Maiei, Teo Trandafir a dezvăluit că preferă să nu se pronunțe acum întrucât lucrurile se pot schimba în viitor. Astfel, vedeta și-a adus aminte cum era ea la vârsta de 19 ani, când studia araba și se gândea că își va găsi o profesie în domeniul lingvistic.

Teo Trandafir și Maia, primul pictorial împreună. Ce lecție importantă ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0912473201752