Septembrie 29, 2016
Taylor Swift s-a împăcat cu fostul său iubit Calvin Harris
Nu sunt atât de mari supărările, după cum descrie presa străină situația dată. Cântăreața americană Taylor Swift și DJ-ul Calvin Harris au început să prietenească.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce Tom Hiddleston s-a despărțit de Taylor, foștii iubiți au început să-și scrie și acum comunică din ce în ce mai serios. Insiderii spun că este aproape imposibil ca ei doi să-și refacă relația, pur și simplu aceștia vor să uite de neplăcerile din trecut și să comunice ca niște vechi prieteni.


"Ei nu s-au mai văzut din clipa despărțirii. Își scriu unul altuia mesaje pentru a șterge supărările din trecut" - a povestit cineva dintre apropiați. Amintim că Calvin era atât de mâhnit din cauza relației lui Tylor cu Tom și de rapiditatea dezvoltării relației lor, încât acesta a scris o piesă «This Is What You Came For», în care o acuză pe fosta iubită de infidelitate. Calvin este sigur că Taylor și Tom au început să se întâlnească demult, încă când Taylor era cu Calvin în relație. Relația lui Tom și Taylor s-a încheiat atât de repede precum s-a început. Pe ambii a început să-i macine artificialitatea idilei lor. Prietenii cântăreței cred că relația acestora era condamnată la despărțire încă de la început, pentru că aceștia nu erau în stare să mențină ritmul evoluției relației și era și de așteptat ca aceasta să se răcească.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62353086471558