Mai 18, 2017
Sunstroke Project impresionat de #heymammachallenge
După ce au clasat Republica Moldova pe locul trei în concursul „Eurovision-2017”, trupa Sunstroke Project trece prin acea perioadă când este întrebată de toți și de oriunde. Artiștii sunt invitați la diferite show-uri televizate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ieri dimineață băieții, împreună cu impresarul lor, Dmitrii Sergheev, au vizitat un show matinal al unui post de televiziune din țară. În cadrul acestuia ei au fost întrebați care a fost reacția lor când au aflat despre #heymammachallenge.

„Atunci când eram în pregătiri de finală, când ne îngrijoram de faptul că reprezentăm întreaga țară și că suntem urmăriți de 240.000.000 de oameni, când trebuia să nu facem vreun pas greșit încât aceasta reprezintă o mare responsabilitate pentru noi, acel fapt că oamenii ne scriau în Facebook mesaje de susținere, chiar și această inițiativă a tinerilor de a ne susține prin dansul nostru ne-a motivat foarte mult moral, ne-a încărcat cu o mare doză de energie. Dorim să le transmite mulțumiri tuturor celor ne-a susținut, celor care au ținut pumnii și care au votat pentru noi” - a spus solistul, Serj Ialovitski, din partea întregii trupe.

 

Pare a fi o coincidență, dar la cei șapte ani de activitate ai trupei, în cadrul concursului, a ajuns să evolueze cu același număr – 7. Băieții au anunțat că mai au câteva piesa gata și că în curând vor lansa cel de-al doilea album al lor.

 

 

Amintim că echipa AQUARELLE a lansat, pe 10 mai, o provocare cu scopul susținerii băieților la concurs. #heymammmachallenge a devenit viral, i-ar pe rețelele de socializare au apărut mai multe videouri în care tinerii acceptau provocarea, o executau și o transmiteau mai departe. La challenge s-au alăturat și câteva vedete autohtone printre care echipa Comedy Zebra Show și actorul Emilian Crețu.

 

Aici vezi mai multe videouri cu #heymammachallenge!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84523296356201