Mai 07, 2024
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sărut pasional în curtea Bisericii, de Paște. Imaginea a stârnit comentarii negative
Adela Popescu (37 de ani) și Radu Vâlcan (47 de ani) s-au căsătorit în urmă cu aproape un deceniu , iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi au o carieră impresionantă în teatru și televiziune, dar si o familie minunată, alături de care au sărbătorit și Paștele, anul acesta. Prezentatorii TV au mers la Biserică, așa cum e datina de Paște și au bifat un moment romantic, chiar în curtea lăcașului de cult.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adela Popescu se reunește cu familia ori de câte ori este sărbătoare. Chiar și anul acesta, cu ocazia Paștelui, actrița și-a luat soțul și au mers la Biserică împreună cu rudele. Totuși, nu asta a atras atenția fanilor, ci o fotografie pe care vedeta a publicat-o pe contul ei de Instagram. Se pare că între Radu Vâlcan și soția sa s-a instalat o atmosferă romantică, iar cei doi nu s-au putut abține, așa că s-au sărutat în curtea Bisericii.

După ce au văzut imaginile, fanii au luat foc și au reacționat aspru la adresa celor doi. Superstițioșii au fost de părere că în Duminica Mare oamenii nu ar trebui să se sărute sau să se îmbrățișeze. Alții susțin că nu e de bună credință ca într-un lăcaș de cult să existe gesturi intime între oameni, însă sunt și persoane care i-au felicitat și s-au bucurat să îi vadă mai îndrăgostiți ca niciodată, scrie click.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au sărutat în curtea Bisericii, de Paște. Foto: Instagram 

„În curtea Bisericii”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9444694519043