Mai 17, 2017
Sunstroke Project – decorați de Președintele RM
Membrii trupei Sunstroke Project, după ce au clasat Republica Moldova pe locul 3 în concursul „Eurovision-2017”, au fost decorați de către Igor Dodon, președintele țării.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îndată după ce au aflat că au ocupat locul trei în concursul european de muzică Eurovision Song Contest, membrii trupei Sunstroke Project, au dat un LIVE pe rețeaua de socializare Facebook în care mărturisesc că au fost rugați de către șeful statului RM să facă o minune: „Președintele ne-a rugat să facem o minune și noi am făcut-o” au declarat băieții.

Astăzi solistul trupei, Serj Ialovitski și instrumentiștii Serghei Strpanov și Anton Ragoza, a fost invitată la Reședința de Stat unde au fost decorați cu ordine de onoare a Republicii.

„După cum am promis și anterior, astăzi am conferit distincțiile de stat trupei SunStroke Project care a obținut cel mai înalt rezultat la concursul "Eurovision-2017" în istoria participării Moldovei în această competiție – locul trei...Sunt mândru de reușitele băieților noștri! La mai mult și la mai mare!” - a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

 

Solistul trupei, Serj Ialovitki a reușit să fotografieze ordinul și să se împărtășe cu bucuria sa pe rețelele de socializare menționând : "Sunt foarte mândru și bucuros".

Vezi și Video!



citeste și
SQL exec time = 0.71208000183105