Martie 13, 2024
Sharon Stone, o viață marcată de abuzuri, boală, accidente și decese în familie. Ororile au început în copilărie
E de zeci de ani la Hollywood și, deși nu a mai avut un rol principal de ani buni, Sharon Stone rămâne o emblemă în Cetatea Filmului. Rolul ei din "Basic Instinct" a transformat-o într-un sex simbol. Pe plan personal, însă, viața nu a fost tocmai blândă cu ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Născută în 10 martie 1958, Sharon Vonne Stone s-a reorientat în ultimii ani spre pictură. Nu 100% din dorința ei, căci, recent povestea că un anevrism cerebral suferit acum mai bine de 20 de ani i-a schimbat total viața. Se consideră acum o actriță cu dizabilități. „Pentru mult timp, am vrut să mă prefac că totul e bine. Am nevoie de opt ore neîntrerupte de somn pentru ca medicația pe care o iau să-și facă efectul și să nu fac crize. Sunt o angajată cu dizabilități și din cauza asta nu primesc multe joburi. Acestea sunt lucrurile cu care mă confrunt de 22 de ani. Acum sunt deschisă în legătură cu asta”, a povestit Sharon pentru People.

Rememorând momentele de recuperare, Sharon a spus că la început nu vedea bine și că se bâlbâia. De asemenea, a avut probleme cu memoria mult timp.

„Am pierdut totul. Mi-am pierdut toți banii, custodia copilului meu și cariera. Am pierdut toate acele lucruri care simți să sunt identitatea ta, viața ta. Pe multe dintre ele nu le-am recuperat, dar am ajuns la un punct în care sunt OK cu asta. Îmi dau seama că eu îmi sunt de ajuns”, a mai spus actrița din „Basic Instinct”.

Sharon stone qa fost lovita de fulger

Dramele și traumele nu au ocolit-o pe Sharon Stone nici în copilărie

Încă din copilărie, Sharon Stone a avut parte de o serie de traume. În cartea ei de memorii, „The Beauty of Living Twice”, actrița a povestit despre marile dureri ale vieții ei. Când era foarte mică, a fost molestată de bunicul ei matern. La fel a pățit și sora ei mai, Kelly. Ororile se întâmplau sub ochii bunicii lor, care le închidea într-o cameră cu soțul ei. Când bărbatul a murit, pe când Sharon avea 14 ani, aceasta s-a simțit ușurată, scrie libertateapentrufemei.ro

Tot în copilărie, Stone a fost martora unui episod teribil. Unchiul ei a amenințat, cu o armă ținută la cap, că se sinucide în fața ei.

Alte lucruri marcante pentru divă au fost când una dintre bunicile ei a învățat-o să fure din buzunare, iar fratele actriței, Mike, a fost dealer de droguri și a stat 10 ani în închisoare din această cauză.

Pe când avea 14 ani, Sharon a trecut printr-un accident îngrozitor la călărie. Aceasta a fost aproape decapitată din cauza unei sârme de rufe, în timp ce încerca să strunească un cal sălbatic în curtea fermei unde familia ei locuia. Animalul a început să alerge brusc cu mare viteză direct în sârma de rufe, iar Sharon a fost grav rănită la gât. A ajuns urgent la spital și, după ce un medic a cusut-o și a salvat-o, au urmat ani de operații estetice pentru a-i ascunde cicatricea care se întindea de la o ureche la cealaltă. Tot în copilărie a fost și lovită de fulger, dar a suferit și din cauza bătăilor repetate ale tatălui ei.

La 18 ani a făcut avort, după ce a rămas accidental însărcinată în timpul primei ei relații serioase. A mers în alt stat pentru a putea face asta. După ce a trecut prin procedură, a stat singură într-o cameră, sângerând, de frică să spună cuiva.

Sharon Stone abuzata sexual

Tragediile care s-au abătut asupra familiei lui Sharon Stone

În 2021, Sharon Stone își implora fanii să îndrepte o rugăciune spre cer pentru nepoțelul ei, pe care-l și botezase. River, băiețelul de 11 luni al fratelui ei, Patrick, fusese descoperit în pătuțul lui cu insuficiență totală de organe. „Vă rog să vă rugați pentru el. Avem nevoie de un miracol”, spunea ea. Din nefericire, River se stingea doar câteva zile mai târziu. La o săptămână de la tragedie, micuțul ar fi împlinit un an.

După un an și jumătate, Sharon Stone anunța, cu lacrimi în ochi, moartea fratelui ei mai mic. Patrick, tatăl micuțului River, avea 57 de ani și se stingea subit, după un infarct.

Sharon Stone, alături de sora ei, Kelly, și de mama lor, Dorothy. Foto: Profimedia

Și sora ei, care suferă de lupus, și soțul acesteia au trecut prin momente dramatice în vremea pandemiei. Cei doi au contractat virusul și au ajuns chiar la terapie intensivă, luptând pentru viețile lor.

Mama de 91 de ani, inspirația lui Sharon Stone și femeia de la care a moștenit frumusețea

Dorothy Marie, mama lui Sharon Stone, este cea mai mare inspirație a actriței. Femeia a trecut prin momente grele. În 2021, Sharon îi ruga pe fanii ei să se roage pentru cea care i-a dat viață, după ce aceasta suferise un atac cerebral puternic. Dorothy nu era la primul astfel de episod.

copiii lui sharon stone

Iată că lucrurile au intrat pe un făgaș normal. Astăzi, la 91 de ani, Dorothy Stone rămâne o prezență de bază în viața celebrei sale fiice. De altfel, de la mama ei a moștenit Sharon frumusețea, inclusiv ochii albaștri cuceritori.

sharone-stone-instagram-2



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7745454311371