Octombrie 02, 2023
Shakira s-a oferit să plătească școlarizarea pentru prietenii copiilor ei. Motivul pentru care artista a ajuns la o astfel de decizie
Shakira s-a oferit să plătească școlarizarea pentru prietenii copiilor ei. Motivul pentru care artista a ajuns la o astfel de decizie s-a aflat abia acum. Artista a arătat că nu există ceva pe care să nu-l facă pentru copiii ei. Ideea neobișnuită i-a venit în încercarea de a-i ajute să se adapteze la viața din Miami.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Milan și Sasha, micuții născuți din relația ei cu Gerard Pique, au fost nevoiți să se mute în Statele Unite după ce părinții lor s-au despărțit. Dar Shakira era conștientă că le va lipsi viața din Barcelona și își făcea griji cum se vor acomoda în noua lor viață.

Soluția ei a fost să-i aducă pe câțiva dintre prietenii lor din Catalonia la noua ei reședință, deși se află la mii de kilometri distanță. Shakira s-a oferit să plătească pentru ca prietenii copiilor săi să studieze în Miami, scrie catine.ro

Vanitatis scrie că Shakira s-a întâlnit cu părinții celor mai buni prieteni ai copiilor ei și le-a oferit șansa de a petrece gratuit un an în Miami, deoarece le-ar plăti școlarizarea în Statele Unite.

Oferta a fost tentantă pentru că artista acoperea costurile școlarizării în Miami, dar și cele pentru cazare și distracții. Cu toate acestea, părinții prietenilor lui Milan și Sasha au ajuns să refuze oferta.

Shakira, cu premiile în mână, pe covorul roz de la Premiile MTV VMA 2023 

Acest lucru a împins-o pe Shakira să meargă și mai departe. Ea a promis chiar că îi va ajuta pe părinți să-și găsească un loc de muncă în Statele Unite, astfel încât să poată sta cu ei un an, sau mai mult dacă vor crede de cuviință.

Până la urmă, răspunsul a fost nu deoarece familiile sunt deja destul de bogate, având în vedere că merg la una dintre cele mai exclusiviste școli din Catalonia. Cu toate acestea, se pare că copiii Shakirei se descurcă de minune cu toate schimbările. Ei au fost alături de mama lor atunci când aceasta a primit premiul pentru carieră la MTV VMA 2023 și s-au simțit foarte bine.

Shakira a primit încă o lovitură în ultimul timp. După problemele cu Pique, problemele de sănătate ale tatălui ei și mutarea în Miami, recent s-a aflat că Shakirei i-a fost deschis un al doilea proces în Spania.

Shakira se apleacă către cei doi copii ai ei, pe covorul roz de la MTV VMA 2023

Autoritățile spaniole o acuză pe Shakira de evaziune fiscală pentru a doua oară. Artistei i se cere să plătească peste 6,7 milioane de euro. Procurorii spanioli au acuzat-o din nou pe vedetă că nu a plătit impozitele pe venitul din 2018.

Recent, s-a spus că Shakira a folosit o companie offshore cu sediul într-un paradis fiscal pentru a evita plata taxei. Ea a fost anunțată cu privire la acuzații în Miami. Acolo locuiește cu cei doi copii ai săi și cu părinții ei.

Shakira urmează să fie judecată la Barcelona pe 20 noiembrie într-un dosar separat. Acesta depinde de locul în care a locuit în perioada 2012-2014. În acest caz, procurorii susțin că ea nu a plătit impozit de 14,5 milioane de euro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9142005443573